NEW YORK: MÁRFEGAS ESTRELADES, NAZIS i…BARBARS DE LA HISTORIA

Uncategorized

MÁRFEGAS ESTRELADES, NAZIS i…BARBARS DE  LA HISTORIA

\"\" L\’\"\"exhibició bufonesca i barbara de la “marfega estelada” en els Jocs Mundials de Bombers i Policies de New York , agost 2011, per un grup de nazionalistes catalans,  coronant un “castellet”  revela:
1. L\’illetrat desconeixement de la Historia pels protagonistes del fet

2. la seua militancia  llanar i ovejuna cap als dictats  totalitaris d\’una  inculta Casta Catalana, de conegudes  ambicions .

     La  anticonstitucional “marfega  cuatribarrada  en banda blava estrelada”   es l\’ensenya  NAZI  adoptada pel nazi catala   Prat de la Riba, admirador del  II Reich alemany,   a principis del sigle XX  per al seu  fascistoide  Partit de la LLiga, de militancia  Nacionalista i segell totalitari.

El lladronici   catala  de la bandera CUATRIBARRADA ARAGONESA , sense  autorisació  pels Reis d\’Aragó  ni permís  Real d\’utilisacio fins a l´any  1976, feia ilegal  l\’ús  de dita  CUATRIBARRADA ARAGONESA  I demostra  la falta de legitimitat i falta de pedigrí historic   de tan bastard pendo , denominat “márfega estrelada” .

Jurídicament , la bandera de Santa Eulàlia va ser sempre l\’AUTENTICA  bandera dels comtes Catalans fins que en 1976 , mort el General Franco , els líders nazionalistes catalans  es varen desplaçar a Madrid i, aprofitant-se de la inestable situacio de la Transició Espanyola i de la bona fe del Rei Joan Carles I, Jordi Pujol  li va arrancar al Rei    un Real Decret en el que consta que la bandera CUATRIBARRADA aragonesa sería tambe, partir de llavors,  la bandera de Catalunya…..

 Sense mes dret, per aixo, que l\’apropiacio indeguda de la bandera del Regne d\’Aragó , l\’emblema historic del qual , durant mes de huit segles, ha segut i es “ la sempre gloriosa Senyera Real de les quatre barres d\’Aragó dels insignes monarques de la Casa Reial i nobilíssima estirp del mateix nom i Regne d\’Aragó”  . Es a dir, l´ensenya EXCLUSIVA del Regne de Aragó .

Lladres i,  ademes, nazis. I …. sobretot, analfabets

L

 

www.teresafreedom.com