CATALOGACIÓ LINGÜÍSTICA.CAT : AQUELARRE de VAMPIRS

CATALOGACIÓ  LINGÜÍSTICA.CAT :

 AQUELARRE de VAMPIRS

NO A LA CATALOGACIÓ LINGÜÍSTICA-DOCENT,  TOTALITARIA  y ANTIDEMOCRÁTICA .
El Poble Valencià  seguix engrunsant-se en  la  seua figuera  de  mansa   estabulació docent,  mentres els seus molt traïdors polítics , el seu  komisariat  catalanesc  i la complicitat de  la servil Escola Catalenciana …  continuen  cobrint  etapes cap a  la victoria final : la  “immersió TOTAL”, carodrovirechina i monobloc,  en el catalanufo  sultanesc.
Els  dissenyadors  del   pla-okupa  ho havien previst per al 2007 ….., pero  es retardarà un poc  i  nos  arribarà  inexorable : imitarem a Catalunya, imitarem  a Vascongades , imitarem a Galícia …¡¡ tindrem el monolingüisme  catalanufo!!, disfrutarem de  la programada  immersió total barceloní! Per a  llavors …. els valencianets-payesus-de-remensa , eixits de les nostres “aules de reconversió” , es multiplicaran per mils .

Els mes de 25 anys d\’onerosa  inversió  proimposició de l\’infame i infecte dialecte barceloní en la Comunitat Valenciana no havien donat, fins ara,  els fruits esperats. La frustrada frase genial del socialista català Ernest Lluch en 1988 :”En la meua llarga estancia valenciana vaig aprendre que per cada catalanista que es conquista , es fabriquen deu anticatalanistes…”   va camí de  la seua reconversió.  La primorosa  faena  de reciclage de  l\’alumnat, docilment amansat durant  25 anys,  es vorà pronte reforçada per eixe exercit invasor de “docents importats del comtat   en capacitat lingüística barceloní”  .
 Després de la perversa Sentencia del Suprem  ( desembre, 2008) a favor de la invasió de titulats en Filologia Catalaní  en les proximes oposicions de la Conselleria d\’Educació , quedarà garantisada  la programada penetració-okupa  que  garantisca  la intoxicació barceloní  en les diferents assignatures  de l\’Educació Secundaria.
 La trampa saducea  de “catalogar les places docents de  valencià en secundaria” exigida a la  Conselleria d\’Educació per la catalanista Federació Escola Valenciana va dirigida a  la imposició en TOTES LES ASSIGNATURES de SECUNDÀRIA d\’un determinat  tipo de professorat entrenat per a la causa , tant lingüística com ideologicament : sera el calc MULTIPLICAT  dels que actualment estan actuant  des dels  Departaments de Catalenciano  i que seguixen els “dictats” ideológico-lingüístics  del privadíssim IEC (Institut d´Estudis Catalans) per a la imposició  del “infame i infecte dialecte barceloní” . Amén de la ideologisació.
Si la Conselleria d\’Educació accepta el dissenyat  Pla per l\’Escola Plurilingüe  de l\’obsoleta i decadent  dictadura sindicalista , catalanista i  traïdora al Poble Valencià,  haurà claudicat,  una atra vegada més, en el degradant procés de  destrucció  de la Llengua Valenciana  i el triumf del  sultanesc  infame i infecte dialecte barceloní.
I la genial frase del socialista Ernest Lluch  haurà culminat el seu  triumfant procés de reconversió. Tots catalanets-payesus , esclaus i agenollats .
¿A on está la nostra noble dignitat de Poble historic  del Regne de Valencia?

============== RESPOSTES A COMENTARIS

 
Resposta a Alquería:
Totalment d´acort.
Els politics devergonyts   han venut el nostre Regne de Valencia, la nostra Historia, Cultura, Llengua  i dignitat  a aquells contra els cuals els nostres antepassats varen donar les seues vides lluitant.
La lluita present  seria tan senzilla  com començar , alumnes i pares,  l´Objecció de Conciencia  contra el catalanufo  i els  llibres  embusters, plens de barbaritats ,que estan  cambiant la nostra historia  i la nostra  documentada  Llengua Valenciana.
¿Com ha pogut el Poble Valencià  caure tan baix?
Sí, Jaume I ploraría  de vergonya i de pena.
======= ATRES ARTICULS RELACIONATS :

CRONOLOGIA DE LOS REYES DE VALENCIA

 

LOS DEPREDADORES de la FRANJA ARAGONESA

 

CONQUISTA y REPOBLACIÓN DEL REINO de VALENCIA.

 

MENTIRAS HISTÓRICAS : CUATRIBARRADA ARAGONESA

 

NACIÓ CATALANÍ?.., JA! ¡QUÉ RISA!              

 

Llengua valenciana vs. dialecte barceloní          

 

LAPORTA, BURRICIE HISTÉRICA ¿o…MEGALOMANUS TREMENS?

 

ROBATORI CATALÁ :RAONS de l´ESPOLI al REGNE    

 

MENTIRAS HISTÓRICAS: CATALUÑA, \’\’la FANTÁSTICA\’\’  

 

¿AUTONOMIAS HISTÓRICAS o…. HISTÉRICAS?

 

¿AUTONOMIAS HISTÓRICAS o.. HISTÉRICAS? (capitulo II)

 

NAZI_ONALISMO CATALÁN:COMO FUNCIONA la GRAN MULTINACIONAL DE LA MENTIRA

 

Timo-nació catalaní …,¿por chantaje de votos?

 

BALANZAS FISCALES y CHOLLOAUTONOMIAS PREBENDARIAS …

 

“LLENGUA I MESSIANISME CULTURAL”

 

REINO de ARAGÓN ….¿o FEUDO_VASALLO.CAT?

 

“SENYERA VALENCIANA, BANDERA CATALANA”

 

FALSO “PENÓ DE LA CONQUESTA”:Datos históricos

 

SENYERA VALENCIANA-DATOS HISTORICOS

 

\’\’DIADA CATALANA, BANDERA CATALANA\’\’ Debate

 

\’\’DIADA CATALANA,BANDERA CATALANA\’\’.(chapter II)

 

MÁRFEGAS , NAZIS y…..BÁRBAROS DE LA HISTORIA

 

DIALECTO CATALAN (=DIALECTE BARCELONÍ) :18 DEFINICIONES

 

\’\’REFINATS\’\’ PROCEDIMENTS DOCENTS d´ENTRAVESSAMENT del CATALANÍ…, en el REGNE

 

MEYER-LÜBKE. CATALAN.WIKIPEDIA.

 

DESPOTISME.CAT en PARLAMENT EUROPEU

 

timO_NACIÓ CATALANA y los chipiriflaúticos de la HISTORIA

 

NAZIONAL_SOCIALISMO CATALÁN … yZaPaterino!

 

 

MARCA HISPANICA CATALANA

 

DIADA CATALANA:“NI NACIÓ, NI PRINCIPAT, NI ESTAT PROPI”….