CALLOSA de SEGURA : GENT BRAVA CONTRA el FEM ANTI-HISTORIC

Uncategorized

CALLOSA de SEGURA : GENT BRAVA CONTRA el  FEM ANTI-HISTORIC

“La Llei de la FALSIFICACIÓ Historica  Zapaterina”

Resultado de imagen de iglesia de san martin callosa de segura  Com diu l’historiador britanic Anthony Beevor “Per una combinació de covardia i desídia, Espanya s’ha convertit, en el cas unic  en que els perdedors han escrit la historia. Mentint molt mes del que mai varen mentir els  vencedors”…..

Europa va contemplar , en horror,  eixa llei-fem  per a la “Falsificació de la Memoria Historica" de Mr Ruïna Zapatero  que, com diu l’historiador (excomunista) Pio Moa, s’ha convertit en "una llei terrorista contra el patrimoni historic dels espanyols , que esta destruint el patrimoni  de 35 anys d’història d’Espanya” …

“La Llei de la Memoria Historica”  Zapaterina  es trista herencia  de la seua política iconoclasta   (ademes  de ser una ferramenta  de REPARTIMENT de GRANS SUBVENCIONS) . Va ser una  llei feta per a deslegitimar al  Franquisme i tot lo que ve del franquisme, d’ahí que vivim en un permanent  “involució antidemocratica” .Perque, del Franquisme, ve la DEMOCRACIA i ve tambe la MONARQUIA.

Com  be definix  l’excomunista  Pio Moa   “LA LLEI  ESTÀ FABRICADA PELS LLIBERTICIDES QUE S’IDENTIFIQUEN EN ELS CRIMINALS DEL ´36 i SERVIX  PER A l´ EXALTACIÓ DELS ASSASSINS i DENIGRACIÓ DE LES VÍCTIMES INNOCENTS”.

Resultado de imagen de iglesia de san martin callosa de segura 

La Llei de la Memoria Historica es una perversio etica que preten venerar com a martirs a milers de criminals stalinistes de la II República Espanyola-soviet, falsejant la Historia.

Nos   volen contar la Historia al reves …, pero el  brau  poble de Callosa de Segura  recorda be , en el seu gest valent en defensa de la CREU ,  la llista de catastrofes que nos va portar a  Espanya la II  Republica Espanyola, stalinista  i bastarda , naixcuda d’un FRAU ELECTORAL :

1.pobrea

2.odis feroços

3.una ciutadania guerracivilista irreconciliable  , producte d’una ideologia criminal comunista i totalitària

4.terror

5. atacs criminals a l’iglesia …(com ara) 

6. corrupció massiva

7.separatisme bàrbar

8.divisió de la població

Tota esta barbarie  va ser desenterrada per Mr Ruïna Zapatero , en la seua Llei per a la Falsificacio de la Memoria Historica perque:

a)    Va voler deslegitimar la Transicio
b)    Va colaborar en ETA i  va posar als seus criminals en el govern i les institucions
c)    Va reobrir la venjança guerracivilista en mentires i falsetats
d)    Va reobrir la ruptura d’Espanya i va recrear dos bandos
e)    Va fabricar  una momia  senil  :  “Podemos” , que es  el ZaPaterisme portat a les seues ultimes conseqüencies perque vol substituir la Democracia per un populacherisme anarco-comunista, demagogic i mentiros.
f)    Podemos, fills momificats  del guerracivilista ZP .. son els guionistes de la política anarcoide  que nos torna a la caverna…

…  caverna a la  que el BRAU  poble de Callosa es nega a retornar.
 

www.teresafreedom.com

 

=============  ARTICULOS RELACIONADOS :

II REPUBLICA ESPAÑOLA.. STALINISTA y BASTARDA !!

¿II República Española? o…. ¿ II Republica Soviet? : Web de Teresa Puerto Ferre. Cronología Histórica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada – ¿II República Española? o…. ¿ II Republica Soviet?

II REPUBLICA INCIVIL Y EXILIO ESTAFADO :Web de Teresa Puerto Ferre. Cronología Histórica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada – II REPUBLICA INCIVIL Y EXILIO ESTAFADO

 

SOCIALISMO-FASCISTA,SOCIALISMO-NAZI, SOCIALISMO REAL: TRES CLONES TOTALITARIOS

SOCIALISMO.IDEOLOGÍA: PABLO IGLESIAS (fundador del PSOE)

Churchill versus II República Estalinista

 

SOCIALISMO:DEFINICIONES.MODELOS ZAPATERINOS

 

FRANCO, CHURCHILL Y LOS ALIADOS

 

FRANCO,PAYNE y los TRILEROS de la HISTORIA

 

WILLY MÜŽZEMBERG:el TIMO-PACIFISMO de ZAPATERO