VICENT ANDRES ESTELLES …. , el poeta de la VULGARITAT.

Uncategorized

VICENT ANDRES ESTELLES …. , el poeta de la VULGARITAT.

 “Traidors i venuts” ….de la Academia antiValenciana de la LLengua-barcelonina (AVL).

La dreta PePera valenciana continua per la seua senda d´incultura i desficaci permanent ,  fent-li  l´ona de complicitat als  interesos finaciers i “kulturals” de la Secta naZionalista catalana. I .  en un colp d’insultant vulgaritat , va decidir nomenar per l’Acadèmia antiValenciana de la Llengua (barcelonina) com a Escriptor de l’Any 2012  al catalaniste Vicent Andrés Estellés, el poeta de la Vulgaritat

Una vergonyosa afronta contra al Poble Valencia

La creació, dins del Regne de Valencia,  de “rets clientelars” , afins a la CASTA FEUDAL nazi_onalcatalana  i  proselitistes  de la Gran Multinacional de la MENTIRA  Catalana ,   ha segut una perfida empresa de   “disseny remunerat”  des de fa mes d’un sigle .

Sempre hi ha hagut entre els “panolis útils” valencians  una bona comparsa de  “traidors i venuts”  que  han perdut la seua dignitat per un plat de llentilles  (ara les llentilles son eixos mes de 12 milions de les antigues ptes/any que cobren els apesebrats comisaris de l’AVL)  i que, des de la seua poltrona política,  continúen conreant  la saga de traïdors contra l’anestesiat   Poble Valencia. Un poble, el nostre,   massa  penjat en la figuera  del seu “fallerisme festivaler”  i poc atent   als tunels dinamiters que li estan  socavant  per baix dels seus peus.

La historia mes recent nos fa evocar  aquell  desgraciat capítul  de la “Dècada Prodigiosa” (1961)  quan eren desvelats  “Els cinquanta-nou Jovens Valencians  de 1961”  cridats a ser els profetes  de la reconversió a  “l’infame dialecte barceloní”(=NEOCATALANÍ)  i de la metamorfosis  al naziCatalanisme montserratí. 

La revista catalana “L´Avenç” (12.01.79)  denuciaba clarament la programació de diseny cap al fals DOGMA catalaner : “Durant molts anys es van fer beques perquè els jóvens VALENCIANS anaven a Barcelona a on eren seleccionats per Joan Fuster . Allí passaven per les mans alliçonadores de Coll, Alentorn, Cruelles, etc ..” a on, després del corresponent llavat de cervell i proclamació del vots de fidelitat al Règim , els “valencianets venuts”  es convertien en furibunds paladins del pancatalanisme . De regrés al “pastís valència”   eren  els cridats a ser els apòstols de la conversió “dels hereges valencianets “.

Les estratègies de reconquista d’intelectuals valencians , es feia (i es fa)  a base de “premis, guardons i prebendes” (money, money, money, …)   com el  famós “Premi d´Or de les Lletres Catalanes” concedit  al  "lleal"  pseudopoeta VICENT ANDRES ESTELLES, insultador del valencianisme genuí en el seu infumable fem "poètic" :

“ A los valencianos que   han traicionado a nuestro Pais
¡Meais azufre y menstruais más azufre
¡ Flor natural en el agujero nefando
y orinal en la cabeza , si lo permiten los cuernos.
Mereceis el premio reverente ,
El pergamino de falsa letra gótica,
El título grande de HIJOS DE LA GRAN PUTA ..”
Tot un eixemple d’inspiració i fina poesia… Un eixemple classic de VULGARITAT total…
Cal recordar la llista dels  “venuts i traidors » al Poble Valenciá com a archiu  dels vilans ,   immortalisats  per ser iniciadors de la seua nefanda traició  contra el Poble Valenciá.

==

Mes eixemples de la VULGARITAT HORTERA d´este pseudo-poeta en :

http://www.valenciafreedom.com/foro/37-campanas-e-ideas/28103-campanya-contra-lexposicio-de-lavl-estelles.html

====

======= ATRES ARTICULS RELACIONATS:
JOAN FUSTER, RAIMON …., PLASTAUTORES y MOMIAS
 
 
JOAN FUSTER, RAIMON …., PLASTAUTORS i MÒMIES

NAZI_ONALISMO CATALÁN:COMO FUNCIONA la GRAN MULTINACIONAL DE LA MENTIRA

 

”REFINATS” PROCEDIMENTS DOCENTS d´ENTRAVESSAMENT del CATALANÍ…, en el REGNE

INTELECTUALS VALENCIANS “TRAIDORS i VENUTS”.

 

 

INTELECTUALES VALENCIANOS, ”TRAIDORS i VENUTS”

 

 

¿TIMO-CIENTIFISME PANCA?¿O CÁTEDRAS JUAN-PALOMO…?

 

Dialecte barceloni(=neocatalaní) 20 definiciones:

 

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=26

 

”LA LEPRA CATALANA” de BLASCO IBAÑEZ,… VERSIÓN SIGLO XXI

 

“LEPRA CATALANA”:GÉNESIS BIBLIOGRÁFICA .

 

AVL : TÉCNICAS HITLERIANAS DEL NAZI_CATALANISMO

 

AVL, CALPE Y LA CONDICIÓN DE ESCLAVO

 

AVL secesionista versus RACV historicista

 

«Neofascismo lingüístico, … y chamuscado»

 

LOS SECESIONISTAS SON ELLOS :LOS CATALANES con su CATALANÍ