REAL SENYERA VALENCIANA : DOCUMENTACIO GRAFICA:PORTOLANS

Uncategorized

REAL SENYERA VALENCIANA : DOCUMENTACIO GRAFICA:

PORTOLANS

SENYERA EN BANDA BLAVA i CORONADA

http://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA1.doc otorg.low.JPGLa REAL SENYERA VALENCIANA vahttp://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA2doc otorg.low.JPG ser concedida a “la Ciutat i Regne de Valencia” pel rei Pere II en 1377 i es va convertir ,des de llavors  PER OTORGAMENT REAL , en la bandera de TOTS  Els valencians del Regne . L’exemplar de l’Ajuntament  de Valencia, datat en 1596,  Es l’exemplar mes antic que es conserva . 

.

 

http://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA3.portol b1410.low.JPGhttp://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA3.portol.1410.low.JPGLa BANDA BLAVA de la REAL SENYERA VALENCIANA era el privilegi concedit pels reis d’Aragó nomes a les banderes VENCEDORES i s’estima que va ser durant el regnat de Pere II el Cerimoniós quan a la Real Senyera Valenciana li va ser concedida LA CORONA REAL  i LA BANDA BLAVA.  Hi ha testimonis grafics i escrits de l’existència de la seda blava  des de 1503 .
http://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA4.portol b.1439.low.JPGhttp://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA4.portola.1439.low.JPG

=====

http://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA5.portol mallorq.1445.low.JPGhttp://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA5.portol mallorq.b.1445.low.JPG

======

http://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA6.portol anomim.s XV.low.JPGhttp://www.teresafreedom.com//images/articles/senyera2012/SENYERA6.portola anomims.XV.b.low.JPG

 

Tot al contrari..

Tot l’ocea de CUATRIBARRADES (ROBADES a ARAGÓ per CATALUNYA) que estem veent estos dies en el carrer,  nomes es de legítim us des de 1976 QUAN JORDI PUJOL SE’N VA ANAR A MADRID A EXIGIR-LI AL REI d’ESPANYA JOAN CARLES I un DECRET d’AUTORISACIÓ d’ÚS perque MAI ANTERIORMENT Catalunya ho havia tingut.

Va ser a partir de la Guerra de Successió (1714) quan Catalunya i  els polítics catalans varen promoure  la FALSA PROPIETAT sobre les barres d’Aragó i se la roben a Aragó SENSE PERMÍS. Creençia iniciada en els Cronicons del segles XVI que mesclen llegenda i fantasia . Es una actitud propia de pobles ansiosos de grandea i de prestigi, descalabrats com el catala, despres d’una gran derrota.

I la seua ansia d’ús LEGALISAT de la CUATRIBARRADA ARAGONESA pels catalans es el que explica la carrera precipitada de Jordi Pujol en 1976 perque el rei Joan Carles I li legitimara el seu us en document escrit. Tot sempre per chantatge i imposicio. Mai per noble dret propi de conquista com ho va ser la concessió d e LA REAL SENYERA VALENCIANA en 1261 pel Rei Jaume I al Regne de Valencia  en el seu “Fur del Batle e de la Cort” . I per ser bandera triumfadora porta la banda blava i esta TRES VEGADES CORONADA.

www.teresafreedom.com

====ARTICULS RELACIONATS :

BANDERA CATALANA : BANDERA DE SANTA EULALIA

 

MENTIRAS HISTÓRICAS : CUATRIBARRADA ARAGONESA

 

“SENYERA VALENCIANA, BANDERA CATALANA”

 

FALSO “PENÓ DE LA CONQUESTA”:Datos históricos

 

SENYERA VALENCIANA-DATOS HISTORICOS

 

”DIADA CATALANA, BANDERA CATALANA” Debate

 

”DIADA CATALANA,BANDERA CATALANA”.(chapter II)

 

MÁRFEGAS , NAZIS y…..BÁRBAROS DE LA HISTORIA

 

DIADA CATALANA:“NI NACIÓ, NI PRINCIPAT, NI ESTAT PROPI”….

 

ALCOVER, FULLANA y el “ROBATORI” POMPEUFABRÍ

1. NEOCATALANÍ = DIALECTE BARCELONI.

29 DEFINICIONES del DIALECTO CATALAN :

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News&file=article&sid=444