LLIBRES en CATALA en les ESCOLES VALENCIANES

 Llibres en catalaní en les escoles valencianes

         (from www.valenciafreedom.com)

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/llibres.cat/LLIBREUn pare d´alumne valenciá ….

Hola,
Necesite consell i ajuda.
El meu fill de 6 anys està estudiant e una escola publica en  un poble de Valencia.
Dijous la mestra li va possar de deures un llibre, i quan vaig arribar a casa, se me va gelar la sang en vore el seu contingut.
Paraules com Avui, Sortir, Meua, nen, etc allí estaven.
També vaig vore la editorial, que era catalana.
Divendres se\’l vaig tornar, perquè me nege a enseñar-li al meu fill el català. La seua resposta va ser que era lo que hi havia.
Quedarem en parlar-ho tranquilament, però m\’agradaria que me donareu idees i respostes per a donar-li, vuic fer-ho tot amb tranquilitat i sense alterar-me, pel meu fill, no vuic que el senyalen i no vuic armar escandalo.
Pot algú tirar-me una mà?.
Gracies
Un pare d´alumne valenciá .

CONSELLS a un pare d´alumne valenciá  :

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/llibres.cat/LLIBRE1º La situacio en escoles, instituts i universitat es MOLT GREU : está controlada per una ESQUERRA RADICAL CATALANISTA , impossada per el PSOE desde 1983 i quan el Conseller franquista-socialista Cipria Ciscar va impossar el tocomocho de Llei d´us i ensenyament del valenciá (=catalanufo/dialecte barceloni) .

2º Via OPOSICIONS , sectaries i “per el dit” desde 1983 , TOTES les “llínees en valenciá” i la docencia de la asignatura “catalenciano” (com els alumnes la nomenen) dels instituts estan controlades per eixa mateixa ESQUERRA RADICAL CATALANISTA , molt agressiva contra els “alumnes dissidents” : pur STALINISME DOCENT .

3º Yo he tingut molts casos de alumnes en expedients de Sobresalient , amenaçats i agredits per eixa “basura pseudocent” i SUSPESOS : perque simplement havien mostrat en public i en documentació la equivocacio del professor (= gent, en general, prou analfabeta pero que han segut “programats” desde el bunker-barretina-universitari per a contar les mentires catalaneres)

4º Molt pocs professors, dins dels instituts i coneguent la situació de “regim stalinista” que estem patint, tenen la valentia (com yo) d´enfrontar-se a esta Gram Multinacional de la Mentira Docent : n´hi ha POR i una covardia-complice inclus en la gent que no pensa com ells . Pero … has de tindre bon prestigi profesional entre els alumnes i la seua complicitat : en bon prestigi, els alumnes sempre t´ajuden i colaboren en quan coneixen el timo i les mentires de la Gran Multinacional de la Mentira Catalanera …

5º . La unica manera de acabar en tota esta DICTADURA DOCENT es :

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/llibres.cat/LLIBREa) en una ORGANISACIÓ FORTA de PARES DE ALUMNES que , de manera activista i permanent , estiguen acossant al Conseller i als Inspectors DENUNCIANT el “regim stalinista” i “de FASCISMO CATALANERO , antidemocratic, que estem patint en la docencia pública i el EXTERMINI que estan fent de la LLENGUA VALENCIANA.

b) VIA POLÍTICA , per mig d´un PARTIT POLITIC VALENCIANISTA que estiguera permanentment en el Parlament i DENUNCIARA el genocidi cultural que estan fent.

6º) Yo he publicat varios fullets per als alumnes que han tingut molt d´exit :

“¿LLENGUA VALENCIANA o DIALECTE BARCELONI (neocatalá)?.La suplantació d´una llengua : Segles XIX i XX” (separata de les conferencies impartides en la Universitat Politécnica de Valencia.2005)

han segut repartits en la universitat i els instituts : caldría fer copies i repartirles a la porta dels instituts … En la libreria Paris –Valencia pots encontrar-los

7º) Tens la meua web en internet : , oberta per als meus alumnes i que esta tenint molt d´exit . Alli estic desmontant totes les mentires catalanes.

Web de Teresa Puerto Ferre. Cronología Histórica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada

8º) Tambe et recomane els meus dos llibres contra el catalanisme ,publicats per la Diputacio de Valencia , que li podries regalar al teu fill si pots trobar-los:

“Llengua Valenciana, una lengua suplantada” (2006) i
“Cronología Histórica de la Llengua Valenciana”(2007)

Falta un tercer, que está en espera de millor temps per a la seua edició ….

Pots contactar en : teresafreedom@gmail.com

and… NEVER GIVE-IN, NEVER SURRENDER !!! .

==
Entre els mestres de Primaria trobaras a gent valencianista pero tambe estan acossats moltes vegades per la propia direccio… i tenen POR. I, si el seu comportament  es "dissident" o fan qualsevol pirueta pro-valencianista,  son cridats al "ordre" pel "Komissariat" controla-lo-todo : la ret-Komissaria de delators que tenen es molt  intimidadora i moltes vegades utilisen als mateixos alumnes-delators. Es PUR STALINISME.
Inmediatament entra el  AMPA en acció i, de manera molt agressiva, intimiden al pobre professor en una denuncia al inspector i l´amenaça d´un expedient. Els AMPA (associacions de pares de alumnes) estan acaparades per una esquerra-catalanera-radical-ultra (i molt cateta)  en totes les escoles e instituts.
Molts hem patit varios casos de "mobbing" ideológico-professional i els he plantat cara en molt de descaro i SEMPRE, SEMPRE he eixit GUANYADORA . Pero… cal tindre les idees molt clares , demostrar calibre intelectual  (d´el qu´ells careixent  perque n´hi molt analfabetisme ) i ser combativa .
Inclus eixint en defensa d´algun bon alumne . I també he guanyat sempre.
El meu consell als alumnes (ademes d´informar-los de la categoria INDISCUTIBLE de la LLENGUA VALENCIANA front al "infame e infecte dialecte barceloni"(=neocatalani actual)   i repartir fullets)  ha segut : NO enfrontar-se al professor fins a que tinguen la papereta de Selectivitat i en eixe moment anar i dir-los :" Tot lo que m´heu contat es mentira i no m´he cregut res" .
Aixo es molt efectiu perque es una burla qu´els degrada.
 
1. No enfrontar-se
Per supost : NO enfrontar-se en la profesora es la millor estrategia perque l´enfrontament no mes conduix al SUSPENSO i a la venjança del professoret : n´hi han molts casos.
Lo millor es la ridiculisació  final, quan ya has acabat en l´institut i, després,   fer una falla en les mentires catalanufes en la plaja de la Patacona la nit de Sant Joan : eixa es la tradició dels alumnes.
Cal fer-les el joc i JUGAR AL CATALANUFO : de lo contrari , els bons valencianistes MAI ENTRARAN en l´administració.
N´hi ha un dit en anglés molt ilustratiu : "If you cannot beat the system , join the system; and once inside, burst it !!" (=si no puedes derrotar al sistema, unete a él; y, una vez dentro, reviéntalo!). Aixo es lo que cal fer: la situacio es molt GREU ,
Stalinisme pur.