LINGUiSTICA ROMANICA :ACTA del XVI CONGRES INTERNACIONAL .

Uncategorized

LINGUiSTICA ROMANICA :ACTA del XVI CONGRES INTERNACIONAL .

MALLORCA 1980.FALSOS CIENTIFISMES NAZIONALCATALANS

Actas congreso romanistica Mallorca, falsa unidad de las lenguasActa del XVI Congrés Internacional de Lingüística i Filològia Romaniques, patrocinat per la “Societé de Lingüistique Romane” del 7 al 12 d’abril de 1980 en Mallorca. (Document III.4.7.4 de “Llengua Valenciana,una llengua suplantada”Mª T.Puerto .2006). 

El 7 d’abril de 1980 es va inaugurar a Mallorca el XVI Congrés de Lingüística i Filològia romànica que va reunir a 830 especialistes en Romanística. Quasi a punt de concloure http://www.teresafreedom.com//images/articles/mallorca/MALLORCA.Braveheart.portad.low.JPGel Congres el lobby comissari del culturo-fascisme català va escriure la seua habitual proclama, buscant el “oficial recolçamente” dels assistents a les seues falses tesis de sempre.

========                                                                      / ……….

La mentira catalanistaEn este document , el comissariat català llançava les seues proclames en contra de la Llengua Mallorquina i en contra del “secessionisme de la Llengua Valenciana” perque, en la seua habitual falsa retorica afirmaven que ..“aixo va contra la veritat científica reconeguda per tot el mon”. La falsedat dels entramats/rets  “científiques internacionals” ya va quedar demostrada en l’articul “Cientifisme pujolino i lectorats juan palomod’esta mateixa web . Es tracta, pertant,  de lectorats-del-yo-me-lo-guiso-y-yo-me-lo-como, onerosament “fidelisats”, per a la defensa de les falses tesis catalanistes. Pur exercici de marketing publicitari.

Pero lo més divertit ve al final del document quan el lobby-comissariat català escriu un document exigint als congressistes que firmen una de les seues enceses proclames habituals en contra de “les temptatives de secessió idiomàtica efectuades en el ´país valencià´ per certs grups de pressió per raons desprovistes de tot fonament científic …” .

 Pero, a l’hora de firmar-ho …

 ¿Quants d’eixos 830 romanistes assistents al XVI Congrés Internacional de Lingüística i Filologia romàniques van firmar la faula?:tan sols 36 assistents .¿Quants congressistes  van rebutjar la falsa proclama ? : 723 assistents!!.

Va ser un rebuig total cap a les seues tesis, falses i dogmatiques, del nazionalcatalanisme. Este es el “cientifisme universitari”, pro_dialecte barceloní, del que les nostres universitats “catalencianes” alardejen . I sense oblidar que ..: los secesionistas, son ELLOS , els nazionalistes catalans ,

 

Pero…, ho seguiran intentant. . El dinero mueve montañas.

== Atres articuls relacionats en esta web :

 

La ?subnormalizaciî” de Mallorca.

 

LOS MOVIMIENTOS MIGRATORIOS ASENTADOS EN MALLORCA
A TRAVÉS DE LA TOPONIMIA Y LA ANTROPONIMIA.:

 

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News&file=article&sid=299

 

RAMÓŽ LLUll y la LLENGUA VALENCIANA : 1335 .

 

GELABERT, CARLOS DELGADO y LOS FABULADORES del DIALECTE BARCELONI

 

 JOAN MESQUIDA blog. RESPUESTA de TERESA a ALEX (4/06/2008) .

 

MARCA HISPANICA CATALANA y TRATADO de CORBEIL (1258)

 

TIMO-CIENTIFISME PANCA…¿O CATEDRAS-JUAN-PALOMO? UNIVERSIDADES CLIENTELARES.CAT

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News&file=article&sid=417

__

 

ALCOVER, FULLANA y el “ROBATORI” POMPEUFABRÍ

 

FELIPE V,DECRETO de NUEVA PLANTA= MODERNIZACIӎ de CATALUс

 

EUSKERA-BATUA: NAZIONALISMOS Y LENGUAS de ALQUIMIA

 

EL CATAL? ES UN DIALECTO de la LENGUA d?OC

 

timoCORONA CATALANO-ARAGONESA: UN IDIOTISMO HISTÓ’ICO.