LA RAE , el ploró ARTUR MAS i els seus COSINS ZUMOSOL. .CAT

Uncategorized

LA RAE , el ploró ARTUR  MAS i els seus COSINS ZUMOSOL. .CAT


Molt me sospite que els actuals academics  de la Real Academia de la Llengua Espanyola (RAE) patiran, en breu, la mateixa barbarie catalana d’acaçament i derrocament que  en l’octubre de 1991  quan intentaven tornar-li a la LLENGUA VALENCIANA la categoria historica que sempre tingué. I , despres de  restaurar la definició  historica que li correspon com: “ parla usada com a LLENGUA NATIVA en part de l’antic Regne de Valencia  que no parla castella”( filolec Alcover)  començara  la campanya catalana  de “terrrorisme intimidatori” des de Barcelona per a impedir-ho..

http://www.teresafreedom.com//images/articles/rae1/RAE.no romanistas.recorte low.jpg

Com dia el llavors director i academic de la  RAE  Manuel Alvar : “Menys paquets-bomba en l’Acadèmia hem rebut de tot, inclus paquets-bomba orals perque les paraules tambe poden danyar”” La campanya catalana ha segut indigna “ (LP,26.10.91) .

http://www.teresafreedom.com//images/articles/rae1/Si bwana.x2y arturet.marfega.jpgEl chivato llavors de la filtracio sobre la nova definició de la RAE de la LLENGUA VALENCIANA  que va escarotar el galliner nazionalista catala en 1991 pareix que va ser l’academic catala Gimferrer . La notícia va botar a la prensa catalana i el “terrorisme intimidatori” va agitar la seua trompeteria contra  el gran romanista i acadèmic Gregorio Salvador, lleal defensor de la LLENGUA VALENCIANA : “Em van convertir en blanc d’injuries i calumnies . He llegit coses en la prensa de Barcelona que m’han deixat perplex” …. 

 

Són les típiques tàctiques NAZI_catalanes , al mes pur estil  hitleriá: “ .. A UNA SENYAL ESTABLIDA , CAL LLANÇAR UNA CASCADA DE MENTIRES I CALÚMNIES CONTRA QUALSEVOL QUE SIGA L’ADVERSARI , PER PERILLOS QUE PAREGA FINS QUE ELS NERVIS D E LA PERSONA ATACADA ES DESPLOMEN. ESTA ÉS UNA TÀCTICA BASADA EN EL CALCUL PRECÍS DE TOTES LES DEBILITATS HUMANES, I EL SEU RESULTAT ASSEGURA L’ÈXIT TOTAL EN CERTESA QUASI MATEMÀTICA…”

Perverses estrategies del NAZI_catalanisme que funda les seues definicions en la fantasia i en la cienciaficció , renegant de la CIENCIA per a montar les seues furioses campanyes en defensa de la MENTIRA : ací tenim  la recient  campanya del fracassat Artur Mas en  Europa,  enviant al seu  komisariat lingüistic ( Societat Catalana de Sociolingüística -SOCS) als seus “COSINS ZUMOSOL” (UNESCO i Consell d’Europa) per a que es chiven perque el Partit Popular i moltes entitats valencianes  acaben d’iniciar "una ofensiva política” contra al CATALÁ BORDISSENC de BARCELONA(dialecte barceloní)  per mig de "iniciatives polítiques, legislatives i administratives impulsades pel Partit Popular". … el SÚMMUM de la DESVERGONYIA_artur_ina :  ¡¡els paixarells disparant a les escopetes!!

De manera que, el NAZI_CATALANISME porta mes d’un segle ACAÇANT feroçment  a les seues comunitats veïnes dels Tres Regnes d’Aragó, de Valencia i de Mallorca per a imposar-los el seu CATALÁ BORDISSENC de BARCELONA (=dialecte barceloní) , i suplantant  les nostres  respectives llengües estatutàries ( valencia, mallorquí-balear i parles aragoneses) , i , a pesar del  feroç  acaçament,  el nazicatalanisme es denuncia com a víctima acossada!! ..  vaja  DESVERGONYIA!! .

http://www.teresafreedom.com//images/articles/rae1/1.RAE .Colect.Valldaura.low.JPGClar que en el 2013 la cosa inclús ha empijorat i la RAE seguix convertida en cau de politiquería. Des de que van entrar en la RAE , Victor García de la Concha i Juan  Luis Cebrián , gracies al ditet totpoderós de l’empori Polanco-PRISA-El País,  i des de que  eixe "empori" editor  va subscriure en gener del 2001 els seus benvinguts pactes en els nazi-onalistes catalans, els valencians  podem esperar assentats  i nos creixera la barba abans que estos  obedients servidors-RAE  d´els interessos finaciers-catalans s´atrevixquen  a modificar  Ni un lletra de la  FALSA , OBSOLETA, SECTÀRIA,  ACIENTÍFICA  ANTI-HISTÓRICA,  MANIPULADA,  TORTICERA  I INEXACTA DEFINICIÓ actual de la Llengua Valenciana en el diccionari de la RAE.

Definició  que, ara, el PP tracta de “negociar”,  en el quasi-infartat i desencaixat Arturet Mas que ha corregut, com a foll, al seu komissariat europeu per a que  res canvie i els COSINS-ZUMOSOL de la UNESCO i Consell d’Europa li recolzen  la seua FANÀTICA defensa del CATALÁ BORDISSENC de BARCELONA (=dialecte barceloní) impossat als Tres Regnes:

PURA HEREGIA . PUR FEM LINGÜÍSTIC ……  .CAT

==

Ps: Per a no tornar a fer el ridicul, caldrá recordar-li a la RAE lo que el Academic valenciá, Pare Lluïs Fullana i Mira, ya va dir en 1916 :

“La llengua te vida propia independent, lliteratura propia i pot formar la seua historia d’evolució morfológica dende que s’emancipa de sa mare. El dialecte no pot tindre vida independent, ni molt menys lliteratura propia; per lo tant, rigause d’aquells que sostenen que el valenciá es un pur dialecte; eixos no han llegit nostres clássics del sigles XIV, XV, XVI, i XVII”

El millor llibre que arreplega totes les cambiants opinions  de la RAE, al voltant de la LLENGUA VALENCIANA, va ser publicat pel Colectiu Valldaura :”La Real Academia front a la Llengua Valenciana”. (Lo Rat Penat).

www.teresafreedom.com

============ARTICULS RELACIONATS :

======== ARTICULOS RELACIONADOS

EL CATEDRATICO RODRIGUEZ ADRADOS(RAE) DENUNCIA el FANATISMO CATALÁN CONTRA LA L   (LENGUA VALENCIANA)

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News&file=article&sid=542

AVL, "ASCENSION y los listillos de la RAE"

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News&file=article&sid=209

POMPEU FABRA / AVL , DOS ANACRONISMES LING��STICS

DIALECTO CATALAN (=DIALECTE BARCELON�) :28 DEFINICIONES

 AVL: EL ”FAHRENHEIT 451” de la LLENGUA VALENCIANA

 AVL: EL FAHRENHEIT 451 de la LENGUA VALENCIANA

ALCOVER, FULLANA i el “ROBATORI” POMPEUFABRí

ALCOVER, FULLANA y el “ROBATORI” POMPEUFABRÍ

MOSSEN ALCOVER y los DÉSPOTAS de l´INSTITUT d´ESTUDIS CATALANS.

FILOLOGÍA CATALANA? o.. VERINOSA LLENGUA de CAMPS i AVL .

FILOLOGIA CATALANA? o..VERINOSA LLENGUA de CAMPS y la AVL .

NATHALIE TORRES i ELS PREVARICADORS DE LA LLENGUA VALENCIANA

NATHALIE TORRES y LOS PREVARICADORES DE LA LENGUA VALENCIANA