”VELLES GLORIES” a CATALONIA… I CONVERSOS FURIOSOS

“VELLES GLORIES” a CATALONIA..i CONVERSOS FURIOSOS.

(CHAPTER II)

\"\"\"JordiGuarde en la meua llarga memoria aquelles conegudes frases dels meus professors de la universitat de Valencia dels ´60 , de En Joan Regla : “ La historia de Valencia i de Catalunya es la historia de dos feroços competidors i, historicament, quan Valencia ha pujat, Barcelona ha baixat i viceversa” (i afegia per lo baix) ..” i els catalans ho tenim molt clar”..

O aquelles atres paraules de En Antonio Ubieto Arteta :  “L\’eix economic Madrid-Valencia , historicament, sempre ha afavorit infinitament mes al Regne de Valencia  que l\’eix Barcelona-Valencia, que ha reduït a servitut empobridora  al Regne de Valencia” ..

O les famoses paraules de l\’Ubú-President  Jordi Pujol  en un ple del Parlament de Catalunya (10.06.1979)  : “ Cal canviar , no ya quaranta anys, sin  o cinc-cents anys de la historia d\’Espanya” .. "La \"\"

\"\"

catalanisacio cultural va ocorrer  a canvi de la infiltracio marxista! (LP.10.05.1981)..“l\’instrument intelectual del marxisme es francament debil per a explicar la realitat” ..” pero varem triar com a opcio política  la tactica de la  unitat a TOTA COSTA, que , si be va permetre CATALANISAR el mon cultural de la oposició, tambe va permetre una INFILTRACIÓ MARXISTA en la societat” … (LP. 10.05.1981)

 I ahi esta la clau. A partir d\’eixe moment , els denominats “panolis utils” –tonto útiles- del Regne, per la dretona  nazionalista catalana (eixa “esquerra marxista ignorant i de pensament dèbil” que ara critica al “blaverisme” ) , es van posar a colaborar eficaçment al servici  dels dictats/interessos  financers d\’eixa casta nazionalista : tots en  pro de l\’eix-Catalonia-Valencia!-, sempre tan prosper per als  que no mes volen el mal per a Valencia  i  sempre tan beneficios  per als que  la van tindre, durant tants anys, agenollada,   a nivell  tercermundista  .

I els “panolis utils”  d\’eixa  esquerra marxisto-feixista   se\’ns varen colar  de professorets en la Universitat   de VLC  gracies a aquella Llei de Reforma Universitaria (pur fem-LRU.1983) , que es va inventar el PSOE de Felipe per a apoderar-se de la universitat, en trampa,  i inundar-la del seu detritus  intelektual .

I els “panolis útils”  d\’eixa obedient  esquerra marxisto-feixista   se\’ns varen posar a cantar, i  encara continúen cantant,   les seues  “Velles Glories a la Catalunya Grand” ….  perque la seua SERVITUT  obscena de jueus conversos  i  estomacs agraïts ,  els impedia (i els impedix) cantar  les “Noves Glories” a l\’eix  Lisboa-Madrid-Valencia  , infinitament  mes productiu  i eficaç durant segles –com solien dir els meus professors -….

Clar que per a aixo, una vegada mes, este  “pensament dèbil” marxista va obeir el “manament” de l\’Ubú Pujol & Company: :

Cal canviar , no ya quaranta anys, sino cinc-cents anys de la historia d\’Espanya”.I vaja que l\’han canviat, sobretot, la de Valencia . La historia i la llengua : a base de mentires i barbarie historica,  docent i indecent, dels que continuen cantant les seues Velles Glòries a la Catalunya Grand”.
.
Com els “cantorets” de la FNAC el passat dia 5 . En el seu cudol  de llibre i les seues “velles glories”.
== Articul relacionat :

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News&file=article&sid=358