UEFA justiciera i acoçadors RACISTES.cat

UEFA justiciera i acoçadors  RACISTES.cat

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/uefa/UEFA.ultracatalunya.low.JPG\"Fins ara  els nazi_onalismes codiciosos   han usat el VICTIMISME  plorica  com a instrument de saqueig  i intimidació  per a arramblar els seus nombrosos  beneficis del rest d\’Espanya . I  els ha resultat be  perque no hi ha cap atra  autonomia  que haja conseguit les cotes prebendaries de les autonomies  vasca i catalana .

Pero la ganga se\’ls esta acabant. Despres  d\’esquilmar les generoses mamelles espanyoles i de buidar  el sarró dels chollobeneficis, vingué  la devastadora  crisis i  els nazi_onalistes  s´han posat  a inventar noves f\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/uefa/UEFA2.escudo.jpg\"ormules .

 

 

============== ….

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/uefa/UEFA1.jpg\"Encara que … , en realitat, els nazi_onalismes vasc i catala  inventen poc, nomes copien : des de temps immemorials es llimiten a viajar al mon anglosaxó (UK, USA) a  on, despres de l\’escrutini  interessat, calquen i importen totes aquelles estrategies greixeres   que els ajude en el seu saqueig d\’Espanya.

Llig en   Mundo Deportivo , que “ la UEFA estaria estudiant una denuncia presentada per l\’associacio Amics de la Llengua Catalana, que acusa al Real Madrid de "racisme anticatalà" durant la disputa dels partits de semifinals de la Champions League de la temporada passada”. D\’a on eixen els diners per a  estes  trapisondes? ….

L\’acusació   de “RACISME” te doble intencio : a) obtindre compensacio economica ; i b) acabar en el dret a la LLIBERTAT d\’EXPRESSIÓ … , i s\’ha convertit en una de les ferramentes  de coaccio mes temibles actualment en el Regne Unit.

Botant-se  a la JUDICATURA  i  en finalitat inquisidora s\’han creat  els temibles “C.R.E.A” ( committees  for racial equality action”)  , formats tot ells per gent immigrant de color,  que dicten “sentencies”  de lo mes arbitraries (sempre contra gent blanca britànica) que poden portar-te a la presó  per la mes mínima opinio “politically incorrect” que hages pogut  expressar i que haja disgustat a algu contrincant.

Estos inquisidors intimiden, fins a tal punt,  que el dret basic  a la “FREEDOM  of SPEECH” ha quedat practicament exterminat  en Gran Bretanya : els ciutadans  estan terriblement aterrorisats  i les forces policials caminen  lligades de peus i mans.

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/uefa/LaEl COPY-CAT catala  ya nos va donar, fa poc,  un mostreta de control en la seua  neoinquisicio audiovisual , el C.A.C: el seu “committee” particular  per a control dels Mass Media catalans. Ara , en la seua reclamacio a la  UEFA  i botant-se  als juges, el nazi_onalisme  comença el “chapter II”  de l\’estrategia esquilmadora …

Els  fans del futbol  hauran de controlar els seus apassionats fervorins quan jugue el Barça .
Encara que … per a verdader RACISME.CAT, res com  el GENOCIDI CLTURAL contra el Poble Valencia i la VALENCIANOFOBIA  que duen practicant des de fa sigles   estos “amics de la llengua catalaní”  i les seues imperialistes institucions.CAT  : qualsevol cosa per a destruir la LLENGUA VALENCIANA i  TOT lo que siga VALENCIÁ…

Els valencians…. ¿els denunciarem també? . Aposte a que no.

www.teresafreedom.com