Ni EUSKERA-panocho , Ni panocho BARCELONI.

NI EUSKERA-panocho, ni panocho BARCELONÍ

"Los nuestros en inglés y castellano, los vuestros en catalaní : así el dia de mañana los nuestros mandarán sobre los vuestros. Firmado : Pujol, Montilla, Carod-Rovira, i els seus politquets" (grafitti de las calles de Barcelona)
Arrepleguem el crit  guerrer  d\’un conegut periodista en el seu programa radiofònic :

“ asnos, … pero progres !”   per a desvelar l\’objectiu deseducatiu al que apunta  la nostra desquincallada  esquerra zapateril. Cultivem  alumnes  ben burros i ben estúpids, quan més caps-de-suro, millor,  i aixina …., el dia de demà   seran  els ESOentontecidos  “proles” d\’agitació orwelliana que, enardits per  la bohèmia-titiritera   nulopensante,  acudiran estabulats  als “rallis”   zapateriles  a on cridaran  el seu : “Heil , Zapo, Catalunyaland , Euskadiland,und Galicialand über alles!” en perfecte catalaní-analfabetés,  gallego-analfabetés o  euskera-batua analfabetés….
 
La recent imposició  pel Govern basc de l\’euskera-batua en tots els nivells educatius de les  Vacongades, en  extermini total  de l\’espanyol  (considerada  llengua materna del 85% dels chavals  bascons) … és pur experiment totalitari d\’enginyeria    nazi_onalSocialista .  En una de les meues recent visites a Barcelona  vaig arreplegar este revelador  grafitti  que adornava   els murs d\’un transitat carrer  barceloní : “Els nostres en ANGLÉS i CASTELLA, els vostres en CATALÁ.. Aixina  el dia de demà , els nostres manaran sobre els vostres. Firmat : Montilla, Carod, Pujol  i els seus politiquets  ” …

 
El grafitti és tota una lliçó de sabiduría popular  contra lo que els fanàtics  polítics nazi_onalSocialistes  realment perseguixen: afonar als fills de les classes miges/baixes espanyoles en  un oceà de burricie  analfabeta , producte genuí del timo-aprenentage  realisat,  monolíticament,  en euskera-analfabetés, gallego-analfabetés, barceloní-analfabetés, catalenciano-analfabetés : IDIOLECTES ESPERÁNTICOS  , tots ells,  eixits  de ments alquimistes nazis  per a emburrecer (i adoctrinar) als nostres fràgils infants .

Pero què és “Euzkadi” i el seu inventat idiolecte ? .  El terme “euzkadi” mai va existir fins a finals del segle XIX :és un neologisme de fabricació  carlista-romàntica-contemporànea. Se\’l va inventar el foll fonamentalista Sabino Arana en 1893 per a la seua revista “Euzkadi” i com a logotip de la seua inventada “nova nació basca unificada” .El seu lema era : “Jaungoikoaeta lege zarra” (=Dios i els nostres furs) .Déu i furs, les dos forces vives del decrèpit moviment aranista: el CARLISME beat i la falsa tradició pseudohistòrica dels FURS bascos.

 

El basc original, o millor, els múltiples dialectes bascos originals , segons el filòleg alemà Humbolt i el romanista Schuchard  varen  poder ser  la parla original dels habitants de la província preromana. En Lingüística Comparada pareix que els seus pronoms tenen alguna semblança en  l\’hebreu, els seus verbs,  en llengües indoamericanes  com el “dacota i l\’asteca”, i el seu vocabulari original (no l\’inventat d\’ara)  no té pareguts.

 

El basc genuí MAI va tindre literatura  ni va existir cap nucleu cultural  basc. Només va tindre nombroses variants.  No va tindre un “espirit basc unitari”  capaç de donar-li cohesió i poc tenia que vore en  l\’actual “eukera-batua” eixit dels laboratoris sabino-araneses . Els diferents dialectes havien evolucionat en tan diferents variants  que la gent dels caserios de Bermeo  no es podien entendre en  els de Guipúzcoa . En el seu context real eren “dialectes espardenyers, d´anar per casa” i tan dispersos que  afavorien la incomunicació dels seus parlants . I la seua caòtica genètica/evolució explica el desinterés que sempre varen manifestar bascos ilustres de la literatura universal com Miguel d\’Unamuno , Ramiro de Maetzu  o Pio Baroja .

 

I això va ser aixina fins que va arribar el foll fonamentalista  basc Sabino Arana qui, després dels seus anys d\’estudiant en la universitat de Barcelona ,  es va infectar del nazi_onalismo fanàtic català i dels delirium-tremens dels seus fundadors (els  Prat de la Riba, Cambó ,Valentín Admirall ,..)  i va repetir el seu mateix invent en  les Basques :una Euzkadi tan fantàstica i irreal com l\’Antoñita-la-fantástica  dels contes catalans .

 

En  els mateixos vímens (mimbres)  artificials en que el laboratori “lingüístic” català  de l\’enginyer Pompeu Fabra va fabricar el “neo-standard  catalaní” (usant el “infame i infecte dialecte barceloní”) (1906) , en eixos mateixos vímens  esperánticos, el Laboratori Sabinoaranés  va inventar  eixe monstre artificial anomenat “euskera-batua” tan odiat actualment per els estudiants bascos i que l\’ayatola´ Ibarreche  pretén  convertir en mono-idiolecte  de comunicació akadémica e  immersió total….

 

Igual que l\’infame e infecte “panocho barceloní”, imposat als nostres adolescents en  escoles e instituts valencians , el  “neo-euskera”  és un altre panocho artificial resultant de la unificació  dels set microdialectes, més parlats, en uno  només. D\’ahí el prefix “bat” (batua) que vol dir “uno” en basc.  Pero, cal repetir, eren tots dialectets  carents de gramàtica i sense la menor ombra de literatura .  És este neo-idiolecto  el que va despertar aquelles conegudes paraules  del gran basc universal i catedràtic de Lingüística de la Universitat de Salamanca , Miguel d\’Unamuno: “A l\’euskera-batua? .. cal fer com a les mòmies , embalsamar-lo i soterrar-lo “. Bona idea. Aixina  evitarem  que proliferen eixos …. molts “asnos, … pero  progres!”   en les nostres escoles e instituts.

 

I lo  mateix servix per a l\’infame e  infecte panocho “catalenciano” imposat en el nostre  historic Regne de València per la castocracia editora catalaní i la  seua “money-making-machine” .

 

Ni EUSKERA-panocho , Ni panocho BARCELONI.

NI EUSKERA-panocho, ni panocho-BARCELONÍ.
 

"Los nuestros en inglés y castellano, los vuestros en catalaní : así el dia de mañana los nuestros mandarán sobre los vuestros. Firmado : Pujol, Montilla, Carod-Rovira, i els seus politquets" (grafitti de las calles de Barcelona)
 
 Recogemos el grito  guerrero  de un conocido periodista en su programa radiofónico : “ ¡asnos, … pero progres !”   para desvelar el objetivo des-educativo al que apunta  nuestra desquincallada  izquierda zapateril. Cultivemos  alumnos  bien burros y bien zoquetes, cuanto más zotes, mejor,  y asi …., el día de mañana   serán  los ESOentontecidos  “proles” de agitación orwelliana que, enardecidos por  la bohemia-titiritera   nulopensante,  acudirán estabulados  a los rallies   zapateriles  donde gritarán  su : “Heil , Zapo, Catalunyaland , Euskadiland,und Galicialand über alles!” en perfecto catalaní-analfabetés,  gallego-analfabetés o  euskera-batua analfabetés….

Read more… →