Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada  
•   Principal  •  Descargas  •  Tu Cuenta  •  Foros  •
Autora y artículos

1.- Titulación Académica

2.-Experiencia Profesional

3.-Publicaciones

4.-Conferencias

5.-100% YouTube

Desmontando el catalanismo, por Teresa Puerto

1.-Lengua Valenciana una lengua suplantada, justificación

Teresa Puerto Ferre, Cronología historica de la Lengua Valenciana

1.-Cronología Histórica de la Lengua Valenciana, justificación

2.-Carta als lectors

3.-Material plagio a Garcia Moya

4.-Lengua Valenciana: Suplantación y resistencia , siglos XIX y XX

Teresa Puerto, desmontando el catalanismo

1.-Simó Santonja Decà RACV , opinió Cronologia

Desamparados Cabanes y Teresa puert, desmontando el catalanismo

1.-Artículo de Amparo Cabanes sobre los repobladores del Reino

2.-Repartiment i Antropinimia, Revista de Filologia valenciana

AUTORES VARIOS

1.- Entrevista Rodriguez Adrados (I)

2.-Entrevista Antonio Ubieto Arteta (LVLS)

ARTICULOS DE GALBIS

Teresa Puerto, desmontando el catalanismo

1.-La mentira de la repoblación catalana. Agustí Galbis

2.- La mala fama catalana, por Agustí Galbis

3.-Todos los artículos de Agustí Galbis

El Temple de Valéncia  (Orden de Montesa)

DIALECTO BARCELON͠Í 20 DEFINICIONES.

Lengua catalana, catalan infame e infecto dialecto barceloni

JOAN BELDA LITOGRAFÍAS

Litografías Joan Belda sobre Valencia

VIÑETAS SATÍRICAS

Viñetas teresafreedom.com

IOCUNDA ARS - VIÑETAS

Menu
icon_home.gif Web-MenShow/Hide content
tree-T.gif Reviews
tree-T.gif Recomiendanos
tree-T.gif enlaza
tree-T.gif Contacto
tree-T.gif Content
tree-T.gif Buscar
tree-T.gif FAQ
tree-L.gif Staff
· Secciones
icon_community.gif DiscusionShow/Hide content
tree-T.gif Foros
tree-T.gif Libro Visitas
tree-L.gif chat
favoritos.gif NoticiasShow/Hide content
tree-T.gif Temas
tree-T.gif enviar noticia
tree-L.gif Archivo de noticias
som_downloads.gif Descargas y EnlacesShow/Hide content
tree-T.gif Descargas
tree-L.gif Enlaces
icon_poll.gif EstadisticasShow/Hide content
tree-T.gif Estadisticas
tree-T.gif Top 10
tree-T.gif Encuestas
tree-L.gif Lista Usuarios
icon_members.gif InformacionShow/Hide content
tree-T.gif Tu cuenta
tree-T.gif Diario
tree-L.gif Gente Online
nuke.gif ComunidadShow/Hide content
tree-T.gif TruZone
tree-T.gif Khakism4
tree-T.gif Songohack
ARTUR MAS i els bufons de la HISTORIA.CAT
General

ARTUR MAS i els bufons de la HISTORIA.CAT

http://www.teresafreedom.com//images/articles/catalunya2/artur mas5.low1.JPGDona la sensació que el “nou”  president  de la Generalitat Catalana, Artur Mas, emula a Jordi Pujol quan en 1984 , per a tapar l'onerosa  quebra de la Banca Catalana i l'escandalos robatori catalanero de 130.000 milions,  es va enroscar en la senyera catalana per a eixir-se de rosetes.. I es va eixir!! . El profitos robatori va ser cobert pels impostos dels “cosins” españolets que varem  tapar tan descomunal “forat negre” pujolino.
Ara Arturito , condenat per defraudació de 200 milions d'euros(=33.277.200.000 pesetes)  a la Hisenda de tots els espanyols -els va amagar en Liechtenstein-, se'ns reboça de “delirium tremens” alucinogen i se'ns presenta com  imperator  “129  president”  de la Catalunya-del-nunca-jamás..  Nova cortina-“amagadora”  de l'habitual robatori  nazi_onalista. Per cert... d'a on venen eixos muchimilions d'euros  escaquejats al fisc? . Ens agradaria saber-ho.


http://www.teresafreedom.com//images/articles/catalunya2/pujol.papus1.low.JPGArturito  camina tocat del mateix “síndrom de bufonería historica” que afecta a la tropa ZaPatereta , entregada  febrilment  a aixo de “la falsificacio de la memoria historica” per Real Decret ... Arturito  es un arca de bufonería historica.CAT  en eixe  pufo inventat d'orde dinastic 129,  tret de l'Olimp de la Historia:  Arturito es, simplement, el  QUART president de l'actual versio de la Generalitat Catalana  i l'OCTAU  si contem a Francesc Macia  anomenat  , des de la II Republica Espanyola, stalinista  i bastarda .
I la inventada “llista de presidents de la Generalitat”  de la catalanera WIKIPEDIA (en la que Arturito s'anomena  “imperator” 129) no es més que un “fistro” historic.
artur-mas3low.money.JPGL'actual Catalunya   sempre la varen formar  els comtats de la Marca Hispanica que eren comarques espanyoles llibertades pels francs i dominades pels francs,  i varen ser  reunits baix el comandament del comte estranger de Barcelona, encara que   mai  varen poder  ser considerats una “nacionalitat”.En quant va revertir el seu comandament i governació als espanyols (a l'integrar-se en la Corona d'Aragó -Corbeil, 1258) , els MARCAHISPANISTES varen recuperar la seua condició http://www.teresafreedom.com//images/articles/catalunya2/artur mas6.jpgd'espanyols.
La covardia dels “gots MarcaHispanistes  (els “catalans” de ara),  va arribar a posar en perill els estats cristians a l'atre costat dels Pirineus (s.VIII)”..i , al contrari  de lo que feien els braus cantabres i castellans enfrontant-se valentament  a la barbarie musulmana  per a recuperar Espanya , els gots Marcahispanistas , en quant  barruntaven  una onada  de  musulmans invasors  se n'anaven corrent, corrent,  a refugiar-se  baix les faldetes  dels comtes francs del  Sud de França : la  seua generosa protecció els salvava  del frenesí islamic...... : “no podent suportar el jou dels infidels contra els cristians ,  (els gots de la Marca Hispànica)  han abandonat  tots els seus bens i han vingut a buscar asil en la nostra Septimania ...”.(sic:“Precepte de Ludovic Pius” .S.IX).

Ludovic Pio , per a castigar  La covardia  a'aquells  poregosos cristians,  va decidir crear una classe social  que va  nomenar  `PAYESES de REMENSA´  o serfs  adscrits a la terra en qualitat  d'esclaus  i en eixa condicio  varen permaneixer   durant llargs segles fins que el rei d'Espanya  , en el SEGLE XV  ,  va mamprendre una accio civilisadora  per a tornar als  Gots-“catalans” la seua condició d'homens lliures als que fins a llavors havien segut esclaus per descendre d'aquells als que castigara Ludovic Pius en el segle VIII ” ... (p 7) .
 
Catalunya no va començar a existir com a ens polític, fins a setembre de 1496, regnant  Ferran II d'Aragó (Reis Catolics) , qui va firmar expressament una sentencia
per la que els “marcahispanistes” varen recuperar la seua condicio d'homens lliures espanyols ….
Els "catalans" o “Catalunya”    NO EXISTIXEN  com entitat unificada  fins a 1521 quan el rei d'Espanya Carlos I  nomena “virrei de Catalunya" a l'arquebisbe de Tarragona al senyor Pedro Folch de Cardona .
Els privilegis de Catalunya varen desapareixer en  el Decret de Nova Planta de Felip V i la condició de Catalunya  com “entitat política”  va durar fins a l'any 1873  quan 1a  I Republica Espanyola  va suprimir tots els tituls de feudos, principats i  regnes (un dels quals va ser el regne de Valencia i de Mallorca).
Espanya  es una construccio nacional forjada al llarg dels segles, a partir de l'accio unificadora dels Reis Catolics , Isabel de Castella i Fernando d'Arago,  inclosa  Catalunya que sempre va ser una província d'Arago.
A partir d'esta acció unificadora, feta pels  reis austries i borbóns fins al segle XVIII,  es quan apareix eixe desig de nacio uniforme que a molts nazi_onalistes catalans tant els molesta : va ser obra de Felip V .Pero, oh casualitat!,  es partir d'ell quan Catalunya tindra la seua gran expressió economica i riquea que sera  consolidada en el segle XIX en  la seua  potent  industrialisacio . 
Perque hi ha una cosa ben clara que hem de recordar : que en el segle XVIII, gracies  a l'injuriat Felip V , i  gracies als seus decrets de Nova Planta (conseqüencia de la  Guerra de Successio i de l'actuacio dissident dels catalans austracistes),  tindran de seguida el Decret de Lliure Comerç pel http://www.teresafreedom.com//images/articles/catalunya2/banca catalana.ser lladre.low.JPGqual Catalunya , que abans no podia comerciar en America , ( per ser la gran exclusiva de la Corona de Castella), a  partir del XVIII  Catalunya podra  comerciar i podra  portar allí les seues famoses indianes  i es a partir de llavors quan la burgesia catalana  tindra  els grans poders  economics i monopolis per a poder abordar en el segle XIX la seua gran industrialisacio :  negada a atres regions . I podra fer-se  ama  del gran comerç monopolístic en el resto d'Espanya.
Inventar “pufos historics”  en l'Era d'Internet es molt arriscat perque nomes conseguix fer el ridícul. I Arturito  Mas ho fa doblement : per defraudador de la Historia  i de la Hisenda Espanyola.

 

www.teresafreedom.com

 

Enviado el viernes, 07 de enero a las 00:11:50 por teresa
xavi escribió: Re: ARTUR MAS i els bufons de la HISTORIA.CAT (Puntuación 5)
muy bueno teresa
eres my idolo
2011-01-08 12:12:49
Responder
No se permiten comentarios Anónimos, Regístrese por favor
 
Enlaces Relacionados
 Más Acerca de General
 Noticias de teresa


Noticia más leída sobre General:
MARCA HISPANICA CATALANA y TRATADO de CORBEIL (1258)

Votos del Artículo
Puntuación Promedio: 5
votos: 1


Por favor quédate un segundo y vota por este artículo:

Excelente
Muy Bueno
Bueno
Regular
Malo


Opciones

 Versión Imprimible  Versión Imprimible

 Enviar a un Amigo  Enviar a un Amigo

Todos los logos y marcas son propiedad de sus respectivos dueños. Los comentarios son propiedad de quienes los escriban, lo demás 2002 por mi.
Cronología histórica de la Lengua Valenciana
RACV , Real Academia

Puedes poner en tu web nuestras noticias usando el backend.php o ultramode.txt

Web de Teresa Puerto Ferre.:: fisubsilver shadow phpbb2 style by Daz :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::