MIGUEL HERNÁNDEZ i ELS INTELECTUALS de FANG

MIGUEL HERNÁNDEZ i ELS INTELECTUALS de FANG

\"\"
Les meues complides felicitacions al poeta oriolá Miguel Barcala per la genial operacio de marketing gratuït a lloms d e la presentació (28.12.09 ) del seu llibre de poemes  “El cant del cisne d\’un poeta” , escrit en homenage a Miguel Hernández i …, "politically incorrect" .
Es tracta d\’un llibre de poemes a on l\’autor ridiculisa al President de Govern  en versos com –”Zapatero el odioso, que está destruyendo España con velocidad y con saña”-,  anomena a asesí a Santiago Carrillo, ex dirigent del PCE, “Quisiera borrar su nombre, / creando el odio a la patria, / desgarrando su bandera, / destruyendo monumentos, / en honor de ese felón de Carrillo, / que a más de asesino es pillo” i realisa una lloa a l\’alcaldessa  d\’Oriola , Mónica Lorente .. “ con su porte elegante de señora”. ……

\"\"El molt  publicitat llibre hauria passat desapercebut  i no hauria  eixit de la remota Orihuela de no haver tingut la savia idea el  poeta Barcala  d\’haver-ho escrit en homenage al poeta stalinista  Miguel Hernández  i haver inclos un serie de dades  biografiques que han molestat en gran manera a la “picosa”  esquerra alacantina  : eixe fossil d´espantall  guerraciviliste  que incara viu  a lloms de la Gran Multinacional  de la Mentira, falsificadora de la Memoria Historica . Quan a l\’esquerra li alcen les faldetes i li deixen les seues vergonyes a l\’aire… ¡¡ boten  llamps  i trons!! .
I es que .. les fantasies historiques de  tots estos intelectuals de fang  sucumbixen  davall  les veritats recentment desvelades,   en arxius i documents  del Socialisme Real,  pels  quals  sabem que M. Hernandez  va ser  el “Poeta  de la ROBOlució  Comunista” al servici propagandiste  del genocida Stalin  per a imposar en aquella negra Espanya del ´36  la seua  dictadura comunista d´órbita soviet. .
I es que la  fantasejada  llegenda  que l\’esquerra espanyola  nos va muntar  al voltant  de el poeta   oriola fins a convertir-ho en un atre dels seus idolatrats  icons,  es convertix en fang a la llum de la historia. I  aixina parlen les fonts :
El poeta Miguel Hernández  no va ser “el pobre fill d\’un cabrer”  com sempre nos va contar la mentirosa “propaganda machine” de l´ esquerra : son pare era un  acomodat facendat que tenia bons contes corrents en la Banca Balaguer i  era un adinerat granger.
Miguel  va ser catolic de formacio :  Va estar 8 anys escolarisat entre l\’Escoles de l\’Ave Maria  i el Colege de Jesuïtes  de Santo Domingo, cosa prou inusual  en una epoca  en que la majoria de chiquets no anaven a escola : va ser un chiquet ric privilegiat el pare del qual va poder pagar-li una educacio PRIVADA . El sacerdot oriola Antonio Roda, amic d\’infancia del poeta i companyer de pupitre, revela  en les seues memories inedites  que Miguel Hernandez era escolanet de la seua iglesia , a on ajudava a missa cada dia abans d´anar a  les classes ..
 Dels 15 als 20 anys  son  pare li va obligar a  cuidar de les seues propietats “pastorils” perque no volia que continuara estudiant. D\’ací l´apelatiu  de “cabrer” …
M. Hernandez va arribar  tart  a la  mitificada  “Generacio del ´27 “  : Garcia Lorca i Cernuda  se la varen bloquejar  i va estar vetat en els ambients poetics a on estaven Lorca i Cernuda  i  el rebujaven i despreciaven perque “ Miguel creava un ambient  molt tens” . De no ser per Aleixandre i Neruda (comunista) , que li varen tirar una ma “ideologica” ..,  no  haguera segut mai relacionat  en eixa Generacio del 27 de la que va estar sempre  rebujat , ni tampoc  s\’haguera   fet famos.
Vist el seu fracas en eixa  Generacio del ´27, s\’apunta  a “comissari comunista de la Revolució Stalinista” per a Espanya ( va ser anomenat el “Poeta de la ROBOlució Comunista”)   i, una vegada convertit  al Comunisme, va creixer la seua fama com la bromera: les molt organisades  rets  marxistes internacionals   es varen encarregar de la “propaganda machine” ..
Despres de la Guerra inCivil,  Miguel va ser empresonat : eixa “propaganda machine” esquerrista  va difondre que  els comunistes Alberti i Neruda ( per pressions des de fora) ho varen salvar de la 1a  pena de mort  pero és MENTIRA  perque  va ser salvat pels dos franquistes :  Jose Mª de Cossío i Dionisio Ridruejo des de dins d\’Espanya  i que li varen donar treball en l\’Enciclopedia Espasa-Calpe.
Estos franquistes   l´hagueren tret definitivament  de la preso  si el poeta tan sols haguera escrit una declaració d´arrepenediment  pel seu activisme i ser agent del comunisme  stalinista, pero  clar, …..  “el Poeta de la ROBOlució Comunista”  no podia  retractar-se: haguera quedat en ridícul  davant dels seus colegues  ROBOlucionaris.
En la seua pobra  dona  Josefina Manresa (filla d\’un guardia civil)  va arribar a  tindre fins a violencia verbal perque “Josefina no entenia ni les seues idees ni la seua superbia”  i   va trencar pronte a l\’anar-se\’n a medrar a Madrid  i varen estar dos anys sense vore\’s.  Josefina no es va acostar a vore´l  a les presons a on va estar.  Eren ideologicament  i culturalment distints.

\"\"

Mai  van ser un matrimoni ben avingut: en realitat  “  El  raig que no cessa”  no esta l\’inspirat en la seua pobra dona  sino en la seua amant Maruja Mallo , que es la que vertebra, en realitat,  tota la seua obra poetica …
Fugint cap a Chile , M. Hernández va ser ocultat en el Real Alcasser de Sevilla  pel franquista director de la Real Academia Sevillana de les Bones Lletres   Joaquín Romero. En la fugida a Portugal es va perdre pel camp i va ser detingut en Roser d e la Frontera  i entregat a la policia espanyola en 1939 .
Va tindre 2 processos : un civil , que ho va deixar en llibertat i quan anaven  a fer-li el proces militar , el poeta estava  lliure en el carrer. Li varen detindre,   li varen condemnar  i , al negar-se a firmar el seu arrepenediment,   ho varen ficar en la preso a on va morir de   tuberculosis .
La totpoderosa “propaganda machine” de la Gran Multinacional  de la Mentira (l\’esquerra)  crea  icons  i falsos martirs ,  la  realitat dels quals, quan es ben coneguda,  resulta patetica.
Yo, dels intelectuals,  admire    la seua decencia  i corage  en defensa d e les llibertats democratiques.  Ser “comissaris  pamfletaris” d\’una  “estafa ideologica totalitaria” ,com va ser el Comunisme  i estar al servici d\’un genocida anomenat Stalin,   em pareix, simplement,  indecent i reprovable.
Que´l poeta oriola  Miguel Barcala , haja contat  les veritats del barquer en el seu poemari i que el nom de Miguel Hernández  li haja catapultat, involuntariament,  a la fama, es,  per supost, digne d\’elogi en temps  en que el marketing  sempre  trau  onerosa “mordida”: ha segut una genial jugada.  
=======
(retalls de Miguel Hernández : "Obras Completas ". Edit.Losada .1968)
 "EL INCENDIO" :
Europa se ha prendido , se ha incendiado:
de Rusia a España ve, de extremo a extremo,
el incendio se va enarbolando
con un furor, un ímpetu supremo.
Se propaga la sombra de Lenin, se propaga,
avanza enrojecida por lo hielos..
España suena llena de retratos de
 Lenin entre hogueras matutinas …
para estrechar con Rusia los cercos de la lumbre ….
Ah, compañero Stalin: de un pueblo de mendigos
has hecho un pueblo de hombres que sacuden la frente… "
Rusia edifica un  mundo feliz  y transparente ….
( "Obras Completas .Miguel Hernández". (Edit.Losada .1968)
( Segons  la documentació comunista dels Archius de Moscú , Lenin y Stalin  varen ser  responsables de 12 millons de rusos asesinats en l´Unió Soviética. La suma total d´ asesinats, en ares de l´ ideologia Comunista,   fou de mes de 100 millons, segons consta en el dits archius)

 

=====
(Fonts : “ Proceso a Miguel Hernández:el Sumario 21.001” , ”Noticias sobre Miguel Hernandez”(1951) y “Miguel Hernández , poeta” (1955).de Juan Guerrero Zamora.
 “Miguel Hernández: pasiones, cárcel y muerte de un poeta” de J.L. Ferris (Temas de Hoy.2002 .)
===============
MEMORIA HISTORICA :

ARTICULOS de esta WEB RELACIONADOS :

 

FRANCO, CHURCHILL Y LOS ALIADOS

 

FRANCO,PAYNE y los TRILEROS de la HISTORIA

 

“FRANCO: DETRÁS DEL MITO” “( BBC TV. July , 1992)

 

\’\’FRANCO and THE FORGERS of SPANISH HISTORY\’\’

 

THE FORGERS of SPANISH HISTORY

 

SOCIALISMO-FASCISTA,SOCIALISMO-NAZI, SOCIALISMO REAL: TRES CLONES TOTALITARIOS

 

SOCIALISMO.IDEOLOGÍA: PABLO IGLESIAS (fundador del PSOE)

 

Churchill versus II República Estalinista

 

 

SOCIALIST FOUNDERS of the EUROPEAN NAZI and FASCIST PARTIES (I)

 

FASCIST SOCIALISM, NATIONALSOCIALISM, REAL SOCIALISM (=COMMUNISM) (II)

 

BRIGADAS INTERNACIONALES o ¿LA BANDA del DÉSPOTA STALIN?

 

II REPUBLICA INCIVIL Y EXILIO ESTAFADO

 

 

\’\’LES 11.000 ROSES de FRANÇA\’\’ :REPRESALIA de la RESISTENCIA COMUNISTA

 

GARCIA LORCA :EL ZAPATERINO “REALITY SHOW” d

 

 

SOCIALISMO:DEFINICIONES.MODELOS ZAPATERINOS

 

MATONISMO GOLPISTA ….. , ¡Y SOCIALISTA!”