“LLENGUA I MESSIANISME CULTURAL”

“LLENGUA I MESSIANISME CULTURAL”

La kultureta  garrula  del zapaterisme-fashion,  nos  porta a la memoria al gran mestre del periodisme italia Indro Montanelli : “En el meu  país , per a la seua desgracia, la cultura esta en mans de l\’esquerra, i aixo  es lo  pitjor que li pot passar a qualsevol democracia que  s´estime “ ….

El vetera periodista  es referia al dirigisme totalitari i sectari  que acompanya totes les iniciatives educatives i culturals  de  l\’esquerra . Objectiu? Apropiar-se  de l\’opinió publica  per mig   del poderío  dels seus  embaucadors  dogmes. La desgracia d\’eixe totalitarisme cultural, de fondes arrels marxistes , la portem patint els valencians, mallorquins i aragonesos  des de fa més d\’un sigle gracies a  l\’obscé agermanament entre :  socialisme  revingut,  nazi_onalisme  cantonalista   i, ara també,  la dreta  cobardona  i complice.

Mes d\’un sigle ya des de  qu´els gururús  del fascisto-nazi_onalisme català  , (els Prat de la Riba, Rovira i Virgili,  Pompeu Fabra , etc..)  .. varen  traçar  les llínies programatiques de colonizació imperialista, en metodos i estrategies de disseny,  per a fer realitat la seua delirant ambicio de convertir l\’historic Regne de Valencia en un apèndix  terceron  i servil de la Catalunya messianica . Mallorca ya va sucumbir . Aragó  esta ya en el precipici

I, en el seu mesianisme-tremens,  CULTURA i LLENGUA  son els instruments essencials per a l\’intervencionisme arrogant  i el sometiment  “d´els pobles inferiors”  als que té que “kulturizar” . Ella, la Catalunya feudal  es la predestinada entre les nacions bàrbares  per a tan messianica tasca  i TRES son els seus objectius : 1. la “normalitzación” de la llengua ;2. la “unitat llingüística” i  3. la uniformización  per mig de la imposició del seu bastard “dialecte barceloni” . Aixina  en breu,  si valencians, mallorquins  i  aragonesos  parlem el catalaní .. ,  tots serem catalans!

Per a tan sublim empresa  la Gran Multinacional de la Mentira Catalana  porta mes d\’un sigle inundant biblioteques, universitats, cases de cultura, ajuntaments ,escoletes i instituts , de tones de material imprés, i audiovisual :llibres, fullets,  revistes , pamflets, prensa, lecturetes, diccionaris, enciclopedies, etc..etc..,  infectats, tots ells, del virus de l\’aberració historicolingüística i infestats de barbarismes humiliants contra la identitat valenciana. I contra la mallorquina i contra l\’aragonesa….

Ni el III Reich , en el seu llunatic apogeu, va arribar tan llunt  .Les famoses declaracions del Ministre de Cultura i Propaganda de Hitler , Josep  Goebbels…: “He donat instruccions per a que  nostre Ministeri prepare diccionaris  destínats  a les regions ocupades , on cal ensenyar i difondre l\’alemany. Tenen , per damunt de tot, que incloure una terminologia  confome a la nostra moderna concepció de l\’estat . Han de contindre també aquelles paraules qu´ expressen el nostre DOGMATISME  polític.  Es una forma indirecta de propaganda de la que espere , a la llarga, els millors fruits .” (Diari de J. Goebbels .Febrer 1942.) … paraules que  quasi sonen a musica celestial front al culturoReich català  que soportem els valencians des de fa ya mes d\’un sigle.

¿Sera  per fi la messiànica AVL  (Academia antiValenciana de la Llengua)  , en els seus messies pancaglobalizadors,  la “normalitzadora” i dogmatizadora de la “timo-unitat llingüística”, profetizada pels gururús del fascistocatalanisme ?   ¿Haurem , per fi, clonat  per a la Comunitat Valenciana el IV culturoReich catalaní?  i…, per a mes inri,  en  el centre-dreta al front de la Conselleria d´Educació i Cultura.

Indro Montanelli   s\’equivocava: si infame  es l\’esquerra  per a la cultura, pijor es la dreta,  convertida en  complice-esclava  de tan  despreciable incultura.

 

(Versió espanyola en MINUTO DIGITAL)