LA ”FAMILIONA CONSORCIADA” D´UN CONVERS

LA "FAMILIONA CONSORCIADA" D´UN CONVERS .

 

El nazi_onalisme catala, invasor i ambiciós, continua intentant-ho i ho seguirà intentant   fins a conseguir la seua “missió-tremens” :  l\’apoderament  total  dels Regnes d\’Aragó , de Valéncia i de Mallorca  per a convertir-los en   subproducte vassall,  finaciadors de les seues  macro_deutes financieres  i dels seus forats negres  , el producte enfollit  dels seus magnum-delirium  imperialistes . 

Ara han posat al front  de tan colossal  interés al que, antany, el populacho  malnomenava com   “judeu convers” , furibund  i racial, i ara els denomina “charnegos colaboracionistes” ,  servils com  ningú,  i més  taumaturgs  que qualsevol consagrat   vocero del Palmar de Troya.. .

Per a dissimular, la secta  pensant catalaní ( "think tank" ) canvia   els noms  dels “Instituts per a l´okupació invasora”  (IEC per IRL )  roben   tramposes denominacions  veïnes  ( la mallorquina de  Ramón Llull) per a confondre el personal   i es posen la màscara  burladora   de  la somriureta  simpàtica fent confessions farsants  i entonant meaculpas :  “ tenim posició de respecte",“sense imposicions”,  “ sense cap voluntat de centralisme lingüístic i cultural (barceloní)”.., "seríem molt feliços".., “nos hem equivocat”…(VH .13.09.08) ….

MENTEN, MENTEN,  MENTEN  …. continuen mentint ad-infinitum . Continuen sent el LLOP  engolidor  de la Caperucita  Lingüística valenciana-mallorquina-aragonesa ,a la  que volen devorar  per als seus  delirants macronegocis de patronal  imperialista.

I, sobretot,  continuen  mentint   en  bastes e  illetrades proclames com: “es demostra que la llengua catalana mes rica es la que mes admet el valor de la seua diversitat interna". Ahí esta   la NUCLEAR  proclama  de tan mentirós  proyecte : l´intent  d´immoral suplantació,  de la nostra  històrica LLENGUA VALENCIANA (degradada en “variant”)  pel  “infame i infecte dialecte barceloni”: totalment inaceptable .   Les afinitats  lingüístiques  de tan infecte dialecte, esta illetrada secta pensant   ha  de  buscar-les en els  DIALECTES PROVENÇALS  (dels que el  “barceloní”  procedix)   i en  els  BARDS PROVENÇALS dels qual   tal  ambiciós dialecte va aprendre  la seua llengua literària .

La indiscutible LLENGUA VALENCIANA  es va gestar a sí mateixa  en la seua propia  dinámica  histórica , es va consagrar  per mig  d\’un Sigle (i mig) d\’Or Literari  en LLENGUA HISTORICA,  a l\’altura de les grans llengües internacionals (Espanyol, Anglés, Francés, Italià, ..)  i no necessita   dialectes charnego/bastards  de laboratori  que l\’afonen  en la misèria  del seu extermini.

Esperem que  el  politic  “Govern Valencià”  no “es consorcie”  en la secta de tan infame dialecte ni   cometa tan  inaceptable frau.