“¿EDUKACIO PUBLIKA de KALITAT?” …

Uncategorized

“¿ EDUKACIO PUBLIKA de KALITAT?”…

¿ y SOCIALISTA?… ¡ IMPOSIBLE !

http://www.teresafreedom.com//images/articles/kalebarraka/EDUKACION PUBLIKA2.jpghttp://www.teresafreedom.com//images/articles/kalebarraka/Educ.decad1.abc.low.JPGEls ROBolucionaris de la KALEBARRAKA valenciana han exhibit estos dies, en les seues algarades teledirigides, uns cartelons  demanant  “volem una educació publica i de qualitat” . Recriminant , ademes, “uns (inexistents)  retalls” per part de la Conselleria d’Educacio com  responsables del  “quality  problem” edukatiu en Valencia ….

Demanen un IMPOSSIBLE .

El hui espectacular FRACAS EDUCATIU ESPANYOL  es producte genuí  del   fem  de Reforma Educativa que nos va importar el PSOE felipista  (LODE-LOGSE/ESO.1990) des de U.K. a principis dels ´80 i va rematar el zapaterato  illetrat en la seua LOE (2005) .

http://www.teresafreedom.com//images/articles/kalebarraka/Blair.low.death to comprh..JPGL’horroros projecte felipista  (copiat del fallit model socialista britanic .1968) va ser, ya en orige, una LLEI SOCIALISTA FRACASSADA que havia segut  ELIMINADA per Margaret Thatcher a principis de 1980  per  les infames conseqüencies  reportades  a la (en atre temps) prestigiosa Educacio Britanica. Va ser la seua ruïna.

 L’irresponsable  "ministre reformer"  socialista  Jose Mª Maravall  nos va importar de U.K. eixe mateix model en 1983 , sabent que era un model Educatiu-fem  i en ple coneixement de la brutal caiguda de nivells cognitius  que  les primeres  evaluacions (a principis dels anys 1980s)  havien ya demostrat. La  conseqüencia immediata  ací, igual que en U.K. ,  va ser la generalisacio de la "mediocritat" mes vulgar en les aules i la instauracio d’una escola  plana  , viver de ganduls hooliganisats,  i  emanada dels  postulats dogmatics d’una esquerra que es creia  posseïdora  del DOGMA i  que, despres de fracassar en lo economic  I en lo  Polític  , ha fracassat  tambe  de manera estrepitosa en lo  cultural i educatiu.

La decada dels ´80 i dels ´90 va ser una prodigiosa acumulacio de delictes economics a carrec del PSOE ,  pero cap va tindre tanta gravetat com el FRAU educatiu socialista  de la LOGSE-LOE ..

No obstant aixo,  ací  en Espanya,  seguim, pareix-ser,  encantats en el fracas institucionalisat,  deleitats en la nostra `ESOentontecida idiocia´ , i  entretinguts  ara en  els  folkloriques  desfilades  d’alumnes adoctrinats,  sindicalistes obsolets i AMPAS sindicalizadse…  Uns colectius  que no lligen ,   ni s’informen   i apadrinen els  ABSOLUTAMENT  FRAUDULENTS  projectes reformers  de l’antiquada esquerra espanyola.

La culpa d’esta  maleducacio  cal trobar-la  en la roin docencia d’instituts i universitats espanyoles  “okupades” per una ultraesquerra molt radical que va invadir EN TRAMPA ( oposicions restringides durant 20 anys) les escoles, instituts  i universitat pública i  porta 30 anys maleducant  i adocrinant als nostres pobres alumnes en els vicis ideologics  dels regims socialistes que VAREN FRACASSAR i varen colapsar fa ya mes de 20 anys : PURA CARCUNDIA .

http://www.teresafreedom.com//images/articles/kalebarraka/Blair.comprh.have failed.low.JPGVa ser davant del Parlament Britanic(12/02/01)  Quan el llavors Primer ministre Tony Blair  va denunciar   publicament:   "Els socialistes hem fracassat,  la nostra Reforma Educativa  Comprensiva (ESO)  ha segut un fracas.   El nostre "experiment  educatiu"  dels últims 35 anysi ha  segut un  desastre: els dies dels "bog standards" ( nivells-fem)  de l’escola  ESO-comprensiva s’han acabat. " ("The Daily Telegraph", "Daily Mail", 13/02/01) .

I , despres de reconeixer   que  la  filosofia  marxista    que  havia  disenyat la reforma  Socialista   des d´els anys 1960s, havia  tirat  per la borda  un munto de   generacions de  jovens  que, en percentages del 40%,    eren incapaços  de conseguir  els nivells mínims en Matematiques, Llengua Anglesa i Ciencies.  Tony Blair    va anunciar a continuacio el llançament immediat d’una  CONTRAREFORMA  RADICAL  de l’escola  britanica :  en  el seu cor estaria el reconeixement de la "EXCELENCIA ACADEMICA  i en la SELECCIÓ d´els ALUMNES per les seues  CAPACITATS  INNATES  i la SEUA DISPONIBILITAT  a L’ESFORÇ” ….

Pero eixa esquerra decent NO EXISTIX en Espanya . Ací la tenim de pancartera ,  ROBOlucionaria , i tarumba per  “omplir els carrers de Valencia “de sang i foc”… i arruinar-la.

Pura BURRICIE. Lo  que es.

www.teresafreedom.com