”CORRELLENGUA: UN GREMLIN PANDÉMIC”

"CORRELLENGUA: UN GREMLIN PANDÉMIC"

 

\"http://www.teresafreedom.com/images/articles/catalunya/correllengua.low.bmp\"L\’esquerra-olímpica, ( eixa del Pentatlón-barceloní), esta  afectada  d\’una malaltossa viriasis "lingüística" en greu proces de descomposicio. Massivament intoxicada pels estrategues de l\’esperántic I.E.C., ( alquimistes del gremlin-la-nostra-llengua), nos passegen, insolents, el dogma flamíger de la saviduria panca. En realitat es tracta de deplegar pels dominis del Regne   uns inconfessables complexos freudians: el de la seua inferioritat e ignorancia suprema, el del seu imperialisme desbocat i antidemocrátic.
El passat 29 de juny , en Lerida, va tindre lloc la posada en escena del XIIIer gremlin Correllengua que concloura el proxim 7 de novembre en Perpiñán en el mos de la “Franja de Ponent ARAGONESA”, ya espoliat i assimilat per “reial decret” de l\’Imperi montillesco …. 
Pero… no es tracta nomes d\’una  “promoció cultural” , sino que te un fort contingut reivindicatiu del concepte \’Pastïsssssssos Catalans\’, que engloba des del sud de França fins a l\’extrem mes septentrional d\’Alacant, passant (ara també)  per les comarques orientals d\’Aragó i les “illes”  Balears.  Tot este vast ”imperi catalanesch” queda resumit  en la  engayifa  ensenyada als xiquets: "de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó"….

\"http://www.teresafreedom.com/images/articles/catalunya/correllengua3.low.JPG\"El gremlin  Correllengua, porta incorporat el logotip del  mapa imperialiste en que somien els independentistes catalans,i s\’ha convertit en un sac  d\’activitats d\’animació i oci, en  el que s\’enganya  als xiquets per al foment i ús del “infame i infecte dialecte barceloni”,  ara mutat en neocatalaní : i, tot,  sense l\’autorisació ni el coneixement express dels pares : assunt greu . Els mateixos usages de la escola stalin-hitleriana.   
     
Quan algú del seu entorn utilise la perífrasis "la nostra llengua" per a NO  mencionar a la sempre histórica LLENGUA VALENCIANA, tape\’s el seu  nas i mire cap a un atre costat en elevada superioritat: te un gremlin infectat al seu costat. I ­ cuidao! que mossega  i, al mossegar, infecta pestilentment: esoterisme lingüísssstic panca.  Vacune\’s. Llija la historia del Regne per a compensar …..
Els Laboratoris Barretina-carod-montillescos   continuen elaborant massivament (intensive mass-production) gremlins infectats de l\’argot dialectal "panocho-barceloní". I estos gèrmens, multiplicats clonicament en aules, claustres, patis, corredors, rectorats, vicerectorats, etc… escampen la infeccio pel Regne… Parlem d´ apoderament total.
El gremlin "CORRELLENGUA", imitacio blocquera de folklórica cursa panca, es la infeccio en la seua mes degradada virulencia agressiva.
 Els trilers del panochisme ligüístic ho contaminen  tot. Tot lo mes sa i noble de la nostra joventut innocent i anestesiada. No es la seua culpa. La infeccio es massa patologica. Estan inermes en mans dels nostres  “mengeles” d´ultima generacio….
Les autoritats sanitari-lingüístiques callen. L\’encorsetada i esclerotisada Conselleria Valenciana atorga. Els pares no reaccionen  . La letal  grip “A” no es res comparada en esta pandemia …
Per a quan la vacuna?.

===

DIALECTO CATALAN (=DIALECTE BARCELONÍ) :18 DEFINICIONES