CATALANISME FUSTERIA … VALENCIANISME antiLOGIC i DESTRUCTIU

CATALANISME FUSTERIA … VALENCIANISME  antiLOGIC i DESTRUCTIU

"PAIS VALENCIA"…,  UN FOSSIL PER AL SARCOFAG  de l´HISTORIA .

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/joanfuster/pastisvalencia/FUSTER¿Esta canviant  algo en els periclitats ambients lingüístics  de l\’agonica  Universitat de Valencia? ¿Haura segut la consumida  crisis ( i l\’estrangulacio de les subvencions carotes) la causant de tan repentina  metamorfosis fins al punt final del  fusterianisme  “rovellat”? .
Ho dubte. Mes encara,  pense que es un nova estrategia d\’atac  despres del  colossal fracas , durant decades,  d\’eixa antigalla d\’esquerra catalanisant  que, de manera indigna,  ha “okupat”  la nostra decadent Universitat-Estudi… ( El artícul de hui- 09.03.2011- .LVemv “Valencianisme dialògic i constructiu”  confirma  el  meu dubte).

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/joanfuster/pastisvalencia/FUSTEREl genocida Stalin , volent exterminar l\’iglesia cristiana russa i despres d\’assassinar a mes d\’un quart de milio de capellans i monges, va observar que la fe  i els creients creixien en la Russia soviet .En vista d´aixo va decidir aplicar una atra estrategia: l\’entrisme . Per mig de  la infiltració  de contaminants elements estranys dins  de l\’ iglesia, l\’estrategia seria dinamitar-la des de dins . I aixína es va fer i aixína va funcionar…
¿Sera  l\’entrisme “simpatic” la nova estrategia de disseny darrere d\’esta aparent  “rendició de Breda” del catalanisme infeccios,  aposentat com un tumor, des de fa mes de mig segle en la nostra decrepita Universitat?
 Llig en sorpresa les afirmacions d\’eixos tres professors universitaris que han decidit “ donar-li una punyalada al catalanisme fusteriá” en el llibre del Grup d\’Estudis sobre Personalisme i Cosmopolitisme. Els autors  diuen que: "Fa tanta falta  revisar els projectes mes radicals del catalanisme polític en el país Valencia, com aprofundir en la identitat valenciana en clau de nacionalitat historica", perque "la taxativa definicio nacional catalana del poble valencia que va efectuar l\’escriptor de Sueca a principis de la decada de 1960 es, al mateix temps, apriorística i impracticable"….
\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/joanfuster/pastisvalencia/FUSTER.paisNos pareix esplendid eixe apunyalament del  barbar fusterianisme carca, antihistoric i antilingüístic. Pero, per a començar, deuria ya haver desaparegut del nou mapa, l\’idiotisme lingüístic “país valencia”. L\’engendre imperialista i burges dels "pastissos catalans" va ser el  delirant invent expansionista i TOTALITARI del milionari catala  Francesc Cambó i la seua Lliga (ultradretona  pura i dura) al que es va apuntar,  com a "braç armat" militarista,  el radicalisme  Valencia, "disfrassat" d´esquerra (PSOpv):  va ser la  estrategia vil  per a  conquistar el vot de la massa  idiotissada. El proyecte annexionista del feixista Cambó en l\’insensat  objectiu de “salvar al País Valencià de l\’opressió centralista de Madrid "  volia ser  la perfida formula  per a acabar en la personalitat de poble lliure i independent del Regne de Valencia dins de la Corona d\’Arago i sometre-lo a Catalunya. 
\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/joanfuster/pastisvalencia/Joan_Fuster-CarnetFalange.jpg\"Despres va vindre la cienciaficcio  de  l´absurd falangista Joan Fuster i  la seua comparsa universitaria  de colaboracionistes servils,  professors,  pseudoescriptors, periodistes, poetes , novelistes , tramoyistes…, que varen encumbrar les seues FALSES teories sociolingüístiques i economiques,  sense peus ni cap.
Pareixia emergir ara una tropa de “conversos” universitaris apunyalant al ya molt desprestigiat  Joan Fuster : un icon per al  sarcofag de la Historia..
Pero no : hi ha hagut frenada i marcha arrere . Convertir-se en “hereges” de la tribu catalanera els condenava a la foguera sempiterna : “donde dije digo, digo Diego” …
Covardia universitaria. De la que tant abunda en eixa decrepita Universitat-Estudi.

www.teresafreedom.com

 ======= ATRES ARTICULS RELACIONATS:

JOAN FUSTER, RAIMON …., PLASTAUTORES y MOMIAS

 

 

JOAN FUSTER, RAIMON …., PLASTAUTORS i MÒMIES

 

 

INTELECTUALS VALENCIANS “TRAIDORS i VENUTS”.

 

 

INTELECTUALES VALENCIANOS, \’\’TRAIDORS i VENUTS\’\’

 

 

¿TIMO-CIENTIFISME PANCA?¿O CÁTEDRAS JUAN-PALOMO…?

 

Dialecte barceloni(=neocatalaní) 20 definiciones:

 

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=26

 

 

GELABERT, CARLOS DELGADO y LOS FABULADORES del DIALECTE BARCELONI

 

\’\’LA LEPRA CATALANA\’\’ de BLASCO IBAÑEZ,… VERSIÓN SIGLO XXI

 

“LEPRA CATALANA”:GÉNESIS BIBLIOGRÁFICA .

 

AVL : TÉCNICAS HITLERIANAS DEL NAZI_CATALANISMO

 

AVL, CALPE Y LA CONDICIÓN DE ESCLAVO

 

AVL secesionista versus RACV historicista

 

«Neofascismo lingüístico, … y chamuscado»

 

LOS SECESIONISTAS SON ELLOS :LOS CATALANES con su CATALANÍ

 

Llengua valenciana vs. dialecte barceloní