BRIGADES INTERNACIONALS o…¿LA BANDA del DESPOTA STALIN?

BRIGADES INTERNACIONALS o…¿LA BANDA del DESPOTA  STALIN?

\"\"Gracies  a eixa genetica  enguiscadora, fabricant de MENTIRES HISTORIQUES , el Socialisme-made-in-Spain conseguix sempre l\’or  del medaller olimpic .  Per enesima vegada  l\’odi  guerracivilista de la derrotada esquerra stalinista ressuscita la milonga  de la “rehabilitacio dels derrotats de la Guerra inCivil del ´36”  i el  res democràtic rector Jose Carrillo de la Universitat Complutense erigix un monument als “peons stalinistes, malfactors i delinqüents” (com el brigadista George Orwell va definir) que :

“ni sou   historia, ni sou llegenda, ni sou l\’exemple historic de la solidaritat ni tampoc de la universitat de la democracia  : sou l\’exercit de Stalin per a imposar en Espanya una DICTADURA COMUNISTA de l\’ORBITA SOVIET ”.

La desclassificació dels Archius (Comunistes) de Moscou despres de la Perestroika , publicats per la Harvard University Press son l´antídot inagotable contra la mentira ZaPatereta, carrillista   i socialista !.

Els Archius de Moscou  junt als escrits de l\’autor britanic (socialista) George Orwell son dos de les millors  fonts  bibliografiques que hi ha sobre les BRIGADES INTERNACIONALS perque  Orwell vingué, enganyat, com a BRIGADISTA  a lluitar en els fronts de Catalunya i Aragó . La seua experiencia allí va ser funesta i quan va fugir ,  espantat,  d\’Espanya , després de contemplar  les massacres ordenades  pel genocida comunista Stalin contra els anarquistes  del POUM en   Catalunya, va escriure les seues  dos noveles corrosives  contra el Socialisme Real  :”ANIMAL FARM “ i “NINETEEN EIGHTY-FOUR”  , advertint a la societat britanica  de l\’ANTIDEMOCRÀTICA DICTADURA  COMUNISTA que amenaçava Europa.

\"\"George Orwell  Escriu el seu llibre “Homage to Catalonia” per a  descriure lo que ell havia vist i   definix -literalment- als  BRIGADISTES com “peons del stalinisme i stalinistes disfrassats  enviats des de Moscou per a acabar en els anarquistes del  POUM i implantar en Espanya una  Dictadura marxisto-stalinista”.

Els residus  Comunistes que van quedar posteriorment, escampats, van ser  controlats pel Partit Comunista Francés i per Stalin  i es van establir  en el nord d\’Espanya, al nord de Lleida i en els passos d\’Osca i Navarra : i pronte van degenerar en simples bandolers en la desaparició dels quals van colaborar tots els  Aliats des de 1944, en  particular el General de Gaulle  que va tallar l\’agressió comunista  contra Espanya  des de  França . Inclus  el mateix Stalin, en persona,  els va cancelar el seu suport des de Moscou al cridar a capitul als jerarques comunistes espanyols en 1948.

"Inclus la mateixa policia francesa, despres de la victoria dels  Aliats en l\’octubre 1945, va iniciar la  busca  i captura dels residus maquis comunistes exiliats en el seu territori francés “ (“No nos robaran la Historia” p. 160. Editorial Fènix)) .

I tot aço coincidix en la segona font histórica que son els Archius de Moscou publicats  despres de la Pereistroika de Gorbacheff  per les universitats de  Harvard (USA) i la Sorbona (França)  I arreplegats en el famos  document internaciomal  “El Llibre Negre del Comunisme

El capitule 2 del  llibre , arreplega els document de la NKDV -KGB  Soviets sobre la Guerra inCivil espanyola i al referir-se a les Brigades Internacionals  i a estos residus del     Maquis ,  El comunista alemá Alfred Adolph  els definix -literal-  Com “una llista de voluntaris   indesijables dels  que Stalin i els seus servicis es varen aprofitar cínicament . I en el capítul desfila  tota la panoplia de comunistes ( Lister, el Llaurador, Marty , Regler, etc…).

El relat es impressionant i acaba dient que :”per a Stalin  l\’objectiu fonamental era conseguir el control de la II Republica Espanyola, i, per a conseguir-ho, tan necessaria era l\’eliminacio de l\’oposició d\’esquerres, troskista i socialista,  com la franquista.”.


Estos documents ,repetisc, els ha publicat la prestigiosa Universitat de Harvard i de la Sorbona  i coincidixen en lo que va escriure el socialista desencantat britanic George Orwell : l´autor  nos va contar “in person”  lo que ara, el rector Carrillo, Zapatero, i la seua  Multinacional de la Mentira  nos volen canviar  erigint antidemocratic monuments a la insidia  dins de la Universitat … 

www.teresafreedom.com

 

 ==== RESPOSTES A COMMENTARIS :

TO TARREGA :

1. Efectivamente, la genética del POUM, en origen,  fue marxisto-troskista  ( de ahí su afinidad con Orwell)   pero se  unieron  a los anarquistas en mayo de 1937 y se asociaron a los seguidores de Durruti ,  por lo que sus acciones anarquistas  fueron conjuntas .

 

2. Haré por localizarle la página de la cita que quiere. La encontré en pag.252 del Anexo III de su última edición en la que Orwell incorpora una  muy interesantes reflexiones políticas sobre su terrible experiencia. Le aconsejo también:"MI Guerra Civil Española"(1978) donde encontrará también sus interesantes opiniones y juicios cáusticos sobre la barbarie marxista que vio aquí y que le convirtió en un "socialista DESENCANTADO".

 

3. En buena gramática, cuando hay una serie de adjetivos, por norma, el 1º se suele colocar en masculino. La concordancia femenina viene en los siguientes. Pero gracias por su sugerencia. A mi no me gusta la melonada de "ideología de género" que lo está ensuciando TODO. Hasta las concordancias gramaticales tradicionales.

4. En mi BLOG de MINUTO DIGITAL puede usted leer los comentarios de los bloggeros y mis respuestas , que amplían el artículo anterior :

http://www.minutodigital.com/2011/10/28/teresa-puerto-brigadas-internacionales-o-%c2%bfla-banda-del-despota-stalin/