AVL: EL `FAHRENHEIT 451´ de la LLENGUA VALENCIANA

Uncategorized
 
General

 

AVL: EL `FAHRENHEIT 451´  de la LLENGUA VALENCIANA

 

RAY BRADBURY , EL GRAN MESTRE de la CIENCIA-FICCIÓ del SEGLE XX :

 IN MEMORIAM

http://www.teresafreedom.com//images/articles/fahrenheit/fahrenheit.6.nene.low.JPGTots els anys, en el mes d’abril i, en motiu de la celebracio del Dia del Llibre, el Gremi de Llibrers concedix el "Premi Fahrenheit 451" a tots aquells que manifesten “hostilitat cap als llibres ” . No obstant ,   donar-li eixe enfocament es  pervertir  el verdader mensage de la genial novela del nom de la qual  s’apropia el premi .  

Nomes havent llegit la preciosa novela de ciencia-ficcio   “Fahrenheit 451” de l’americá Ray Bradbury es pot entendre el valios mensage per al que el llibre va ser escrit : la condemna dels totalitarismes exterminadors de cultures incomodes al poder dominant , ….. entre ells el TOTALITARISME  nazionalcatalá i la seua sucursal-AVL (Academia anti-Valenciana de la LLengua) en el Regne de Valencia .

http://www.teresafreedom.com//images/articles/fahrenheit/fahrenheit.10.cuadrilla.Llow2.JPGL’obsessio tematica que emergix en la coneguda novela de Bradbury es la crema de llibres, la destruccio sistematica d’una “cultura incompatible” en la imposada pel despota Big Brother , accio executada pels esquadrons piromans del capita Beaty en un estat totalitari.

Els subdits-ciutadans  d´eixe estat son sers idiotisats  per una atra “cultura” televisiva , corrosiva, manipuladora , emesa des de les grans pantalles que dominen les vides grises i anestesiades dels personages; els ciutadans rebels i dissidents son perseguits per “antisocials” i els professors antisistema son expulsats de l’ambit docent .

L’objectiu final del despota suprem es la “standarizacio “ d’una societat  plana  , que simplement deglutisca els mensages de disseny elaborats pels servidors del Gran Germa .Front a la prohibicio total de llibres ,  nomes la constancia i pedagogia  de les velles generacions que mantenen la cultura oral i la transmeten  als seus fills de boca a boca,  triumfa sobre l’obsessio malaltuça del despota exterminador de la cultura  del poble.

¿Els sona als valencians la canço? ¿Els sonen les paraules del capitain Beaty quan diu:” nomes yo tinc rao , els atres son idiotes “…. “es necessari eliminar de la nostra societat tot vestigi heretat” ..

http://www.teresafreedom.com//images/articles/fahrenheit/fahrenheit.8 vlcnlang.hoguera.low.JPGEls valencians , per a ser minimament  coherents, hauríem d’institucionalisar  el premi “Fahrenheit 451”  i  atorgar-ho, anualment, a cada un dels molt abundants  piromans i  exterminadors de la LLENGUA i CULTURA VALENCIANES que  executen , des de les traïdores institucions politiques i academiques , el “projecte d’enginyeria social , dissenyat pel nazio_nalisme totalitari catala  per a   borrar del mapa la milenaria herencia cultural   del Poble Valencia  .

El primer  “Fahrenheit 451” se’l donaria a l’AVL (Academia antivalenciana de la Llengua patuesa ) per  la seua  corrosiva tasca de creacio d’un neostandard  artificial de plastic  empanochat  en el que preten assimilar-nos  al barceloní fabrino i que el poble no utilisara mai.

El segon “Fahrenheit 451”  se l’otorgaria a la nostra decrepita i catalenciana Universitat –Estudi    per enverinar els nostres universitaris  en l’infame i infecte patues barceloní i  per  la incapacitat dels seus  acomplexats claustrals   per a  reconeixer  i proclamar  la internacionalitat  del títul  Llengua Valenciana,  consagrada estatutariament per la nostra Carta Magna i acreditada historicament  pel tresor  indiscutible  de les seues obres literaries.

http://www.teresafreedom.com//images/articles/fahrenheit/fahrenheit.2titulos.low..JPGEl tercer “Fahrenheit 451”  se l’otorgaria a la piromana  Escola Catalenciana (mai Valenciana)  per  la limitacio intelelectual dels  seus deslleals membres que, a base de rebre  multimilionaries subvencions de la Generalitat Catalana i ( de la traïdora Valenciana )ha  socarrat  en les seues mangueres  exterminadores i “trobades” piromanes  qualsevol indici de defensa de  lo genuïnament valencia.

El  “Fahrenheit 451”  especial seria  per als nostres  inmorals  intelectuals , "venuts i traidors" , als  polítics valencians , i a la seua Conselleria de  malaEducacio ,  complices culpables  del  vil GENOCIDI CULTURAL , consentit i executat per la seua reconeguda  IGNORANCIA i el seu sometiment a la Gran Multinacional de la Mentira.cat .

 

 

www.teresafreedom.com

====== ATRES ARTICULS RELACIONATS : (George ORWELL)

ESCOLA CATALENCIANA y TROBADES ORWELLIANES

Teresa Puerto Ferre | La dictadura intelectual de los ‘abajofirmantes

BRIGADAS INTERNACIONALES o ¿LA BANDA deL DESPOTA

15-M : GOLPISMO ROBOlucionario y – Web de Teresa Puerto Ferre.

Teresa Puerto | Maquis y trileros de la Historia at Archivo Enero

 

AVL: EL ”FAHRENHEIT 451” de la LLENGUA VALENCIANA

AVL: EL "FAHRENHEIT 451"  de la LLENGUA VALENCIANA

\"http://www.teresafreedom.com//images/articles/fahrenheit/fahrenheit.6.nene.low.JPG\"Tots els anys, en el mes d\’abril i, en motiu de la celebracio del Dia del Llibre, el Gremi de Llibrers concedix el premi Fahrenheit 451 a tots aquells que manifesten “hostilitat cap als llibres ” . No obstant ,   donar-li eixe enfocament es  pervertir  el verdader mensage de la genial novela del nom de la qual  s\’apropia el premi .  
Nomes havent llegit la preciosa novela de ciencia-ficcio   “Fahrenheit 451” de l\’america Ray Bradbury es pot entendre el valios mensage per al que el llibre va ser escrit : la condemna dels totalitarismes exterminadors de cultures incomodes al poder dominant .

Read more… →